| Mostesare a întrebat:

Nu pot scăpa de o vreme încoace în nici un fel de atenționarea asta care nu dispare de pe ecran (http://prntscr.com/4ty2lu). Am Windows 8.1 și deși am încercat să fac ce îmi spune din "PC Settings", primesc mesajul "Try again later" când apăs pe butonul de "Activate Windows". Nu am Windows cu licență. E "piratat". Ce să fac?

8 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Art. 139/9
Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 4 ani sau cu amenda de la 10.000 lei (RON) la 40.000 lei (RON) reproducerea neautorizata pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator in oricare dintre urmatoarele modalitati: instalare, stocare, rulare sau executare, afisare ori transmitere in retea interna.

| RaduTN a răspuns (pentru K0sti):

:o Si eu care am windows-ul piratat.

| K0sti a răspuns (pentru RaduTN):

Cap ai, minte iti mai trebuie!

Pai si ce fac? Imi iau Windows 7 Enterprise? Sau stau cu windows XP care la instalare am bagat un C D K E Y si merge.

| K0sti a răspuns (pentru RaduTN):

Pune mana si citeste legea si vezi ce inseamna sa ai o licenta legala! Asta inainte sa scrii aiurea pe aici si sa te trezesti cu BSA-ul la usa!

straight face Spune-mi te rog frumos ce sa fac. Adica cum sa fac cu windows-ul. M-am uitat pe net si am fazut ca este legal pana in 3.000 euro crying( Ajuta-ma te rog.

| Mostesare explică (pentru K0sti):

Eu am vrut să mă ajute cineva, nu să mă înspăimânte. Mersi oricum de răspuns!

| K0sti a răspuns (pentru Mostesare):

Eu te-am pus in garda! Sunt chestii care nu se fac publice! Puneti mana si cititi, lasati jocurile si facebook-ul! Va bagati parintii in belele nevinovati. Si pe ei si pe voi!