Se poate ca.ai un virus! In ultimele zile prin intermediul calculatorului ( mailul ) s-au trimis multe e-mailuri care veneau cu un virus... Eu am deschis unul dintre ele si nu s-a intamplat nimic. Sa revenim la subiect... Ar trebui sa duci calculatorul la altex ( sunt foarte multe magazine in unee orase mari ) si sa il repari. Ca plata ar trebui ( daca e destul de grav ) sa te coste intre 50 si 150-200 de lei. Poate sa iti faca repararea chiar si gratuita.
Poate te uiti prea mult la PC si nu a mai sportat "presiunea"
Poate s-a defectat un cablu.
Sau poate ca a iesit din priza ceva...
Din cele de mai sus o fii una din cele 3.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Te pup .
Asa mi s-a intamplat si mie, era din cauza monitorului care trebuia schimbat... sper ca ti-am fost de ajutor... Funda?
Iar mi-a disparut imaginea.Am facut cum mi-a zis @darkness si tot nu merge ce sa fac?
Nu e nimic grav.Si eu am aceesi problema.Trebuie sa misti firul din spatele monitorului pana se aprinde din nou.(firul care il alimenteaza cu curent)
Asa imi facea si mie televizorul nici eu nu stiu ce avea dar nu l-am mai folosit de un timp...si apoi mergea.Pur si simplu cred ca este din cauza la monitor.
Si mie mi s-a intamplat la fel disparea imaginea dar tot se auzea sunet.Pana am luat alta sursa si nu a mai facut figuri
Pai du-te la cineva si vezi ce are pc'ul
si mie mi s-a intamplat asa dar l-am dus la reparat si a mers
Ma rog.
Pa-Pa!