| JusTPauL a întrebat:

Nu stiu de ce dar dintr-o data mi s-au facut icoanele de pe desktop ca si cum ar fi selectate, daca intelegeti ce vreua sa zic, cum pot sa le fac la loc?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Cum scapi de FUNDAL ALBASTRU LA ICONITE PE DESKTOP - Start-Click dreapta pe My Computer-Properties-Advanced-La Performance se alege Settings-La Visual Effects asigura-te ca e bifata optiunea "Use drop shadows for icon labels on the Desktop"
Bafta!

11 răspunsuri:
| JusTPauL explică (pentru neluL):

Asa cum zici tu dar nu inteleg...sunt bifate toate, am debifat optiunea aia si sau facut mai albastre, am bifat si nimic straight face Ia id-ul meu de mess din privat sa vbm mai repede.

neluL
| neluL a răspuns (pentru JusTPauL):

Nu folosesc messenger.Da un restart la pc. Fa un print screen sa vad si eu.

Am dat restart inainte sa postez pe TPU, faza e ca mi s-a schimbat si culoarea la winamp si alte setari, fara sa fac nimic.
Print aici: http://postimage.org/image/5ssneex3d/

neluL

Incearca asa, da click dreapta oriunde pe desktop -> properties -> desktop -> customiza desktop -> web -> si debifezi ce este selectat acolo apoi -> delete.Trebuie sa-ti ramana doar -> my current home page pe care o lasi nebifata -> click ok.

Ce naibastraight face La web nu-i selectat nimic si doar my current home page este care e debifat. Deci nu-i nici asta. Se poate sa fi prins un virus?

| Kattan a răspuns:

Incearca asa:
- click dreapta pe Desktop
- Properties
- tab-ul Appearance
- Advanced
Verifica setarile de acolo, cred ca la Desktop trebuie sa schimbi. Sau tot la Appearance schimba 'color scheme'.

| JusTPauL explică (pentru Kattan):

Am dat unde ai zis dar acolo pot doar sa schimb culoare fundalului icoanelor, acum e albastraight face dar de scor n-am gasit nimic. Incearca te rog la tine si daca gasesti ceva spune-mi si mie.

neluL

Intra in > control panel > display > tabul ->desktop si selecteaza 'customize desktop'. Click pe tabul webs? i asigura-te ca nu este selectat sau debifeaza tot din paginile Web apoi apasa OK? i OK ( Asigura-te ca nimic nu este bifat în lista de pagini Web)
Apoi -> Click dreapta pe Desktop si > Arrange Icons By... In partea de jos a meniului, asigura-te ca Lock Web Items on Desktop este DEBIFAT.
Daca nu merge, incearca sa schimbi imaginea de pe desktop ->orice poza in format.jpg, si daca tot nu merge, vezi mai departe ->
Intra in Start >Run > "regedit"
Navigheaza la
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Current Version \ Policies \ Explorer
Editeaza valoarea ForceActiveDesktopOn la 0 daca ea este 1.
Restart pc.

Nu cred:@ Am schimbat poza si a revenit la normalstraight face
Deci nu cred, asta e, mersi oricum neluleeewinking

neluL

Cu placere! bye, bye wave

Ps. nu mai aveam idei big grin

| bblake23 a răspuns:

Nimic mai simplu. esti pe desktop, tii apasat control si dai de scrool in jos sau in sus. Mai poti incerca click dreapta pe desktop view small icons. Precizez ca variantele acestea sunt doar pentru windows 7.