| cucaracia a întrebat:

Oare de ce nu merge yahoo! messenger? Cand dau "sign in" imi apare "sign-in problem" cu optiunile "new user";"sign-in problems?" si "try again". Ce pot sa fac? Va rog sa nu-mi dati siteuri de genul: http://starwars.webmessenger.yahoo.com/. Eu vreau sa mearga mesengerul!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, aceeasi problema o am si eu si prietena mea, doua id-uri diferite. Binenteles ca scriem userul si parola corect la fel ca pana acum de ani de zile, dar dintr-o data fara a interveni nimic, nu mai merge, spune ca parola este gresita. Se intampla ceva cu Yahoo, si din ce in ce mai multe cazuri apar. Cred ca ar fi mai bine daca cei cu problema asta sa le scriem direct celor de la Yahoo. Am mai cautat pe net / forumuri dar nu s-a gasit nici un raspuns. Daca cineva are idee despre ce este vorba si cum se poate rezolva il rog sa scrie aici.

99 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mie imi apare asa atunci cand introduc parola gresit straight face

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu e de vina messengerulhappyAsa patesti daca nu introduci id sau parola corect.Mai incearca odata. Daca nu merge inseamna ca ori ai uitat parola sau id, ori ti-a spart cineva parola.
In acest caz ce e de facut este sa iti faci alt idwinking

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Reinstaleaza-l. Daca nu, poate ca tastezi gresit parola (e posibil sa ai caps lock on si parola sa nu fie scrisa cu, caractere mari).

| cucaracia explică:

We am incercat cu mai multe id-uri nu se poate sa mi le fi spart cineva pe toate.

Alte răspunsuri
| ƦoyJoиЭsJR a răspuns:

Stiu si mie mi se intampla{nu-mi merge}. Dar daca ti-l instalezi din nou nu rezolvi nimic.Id-ul nu iti merge pentru ca:
-ai incercar de mai multe ori id si l-ai scris gresit
-parola sparta{ti-o stie cineva}
-cine ti-a stiut parola ti-a sters contul
Mai sunt variante dar e complicat dintre astea sigur ti s-a intamplat una. Cea mai posibila varianta si mai intalnita este[ai scris id/password gresit. Mie asta mi s-a intamplat. Dar, un prieten de-al meu i s-a intamplat acelasi lucru si mi-a zis ca stie ce sa faca sa mearga acum nu stiu asteptati si va voi spune cand mi-l voi face.

| ƦoyJoиЭsJR a răspuns:

Nu ti-a schimbat nimeni parola,, nu o scrii cu capslock on etc.
-Problema este urmatoare:sunt unii virusi care iti blocheaza yahoo si nu-ti mai merge.
-Cu antivirusul e asa:
-daca ai antivirus sa spunem din 2007 si virusul respectiv e din 2008 nu ti-l va gasi iti va arata 0 virusi.
-Iti recomand cu drag antivirusul norton 2010.Luandu-l de pe net nu ai o liceenta trebuie sa-l copii din 3 in 3 luni dar nu e greu de copiat si instalat in 10 min l-ai si copiat si l-ai si instalat.Il instalezi dai scan now, run full system scan si scaneaza si ai sus virusi detectati a 2 virusi rezolvati si la a 3 virusi mari. Cei mici ti-i rezolva singur, cei mari trebuie sa dai click pe numarul adica 1, 2 cati ti-a gasit si dai fix now si ti-i rezolva. Sper ca ti-am fost de folos.by3 by3!

| BUBULINA a răspuns:

Cred ca a schimbat cineva parola sad

| BUBULINA a răspuns:

Dar in mail poti sa intri? cu alt id ai incercat sa te loghezi?

| Ralux a răspuns:

Uite, daca nu iti merge messengerul poti intra pe mess si in alt mod:
intra pe www.meebo.com
mai incearca la YM si poate o sa mearga... daca nu inseamna ca tu chiar ai gresit parola sau idul ...sau fa-ti un id nou

Succes!

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca aveti versiunea 8 de yahoo meseenger 8, poate aflati acum, sau poate ati auzit, dar yahoo a renuntat la versiunile mai vechi de 8, asa ca trebuie sa faceti upgrade la una din versiunile: 9 sau 10 straight face si eu eram fan yahoo 8, acum nici nu cred ca mai instalez porcaria de 9 sau 10... bag pidgin. yahoo sucks. (intentionat am scris yahoo cu litera mica)

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

He, he. am incercat si eu toate variantele posibile sa intru in mail sau pe messenger, si imi da eroare, pe toate cele 2 id-uri pe care le am. M-am conformat, si stau pe meebo. Dar mail-urile tot nu le pot citi, asadar, ori yahoo are probleme, ori pc-urile noastre. Nu pot fi atatia oameni incapabili sa tasteze corect id-urile sau pass-urile lor. Am ajuns la concluzia ca yahoo messenger e intr-adevar cel mai apreciat program de windows live, dar si cel mai prost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o problema in legatura cu y! pentru ca mie nu imi merge nciun id daca incerc sa intru pe mess, insa pe diverse site-uri si chiar pe y! mail merge, ceea ce inseamna ca scriu parola si id-ul corecte dar e ceva in neregula cu mess-ulstraight face.
Daca aveti vreo solutie, v-as fi recunoscatoare daca ati posta-o aici.
Multumesc anticipat! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci asa internet explorer; tools; internet options; connections; settings(pe care sunteti conectat)si acolo o sa iti pare un option unde se scrie (use a porty server...) si faci desconectarea pe ia.si acum ai rezolvat-o (albanian boys)

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca este foarte probabil de la mesenger pentru ca mi s-a intamplat si mie... dar pana la urma a mers.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa stergi mesengeru si sa-l descarci din nou si il instalezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de la aia au o problema cu placa de la ei