| cucaracia a întrebat:

Oare de ce nu merge yahoo! messenger? Cand dau "sign in" imi apare "sign-in problem" cu optiunile "new user";"sign-in problems?" si "try again". Ce pot sa fac? Va rog sa nu-mi dati siteuri de genul: http://starwars.webmessenger.yahoo.com/. Eu vreau sa mearga mesengerul!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, aceeasi problema o am si eu si prietena mea, doua id-uri diferite. Binenteles ca scriem userul si parola corect la fel ca pana acum de ani de zile, dar dintr-o data fara a interveni nimic, nu mai merge, spune ca parola este gresita. Se intampla ceva cu Yahoo, si din ce in ce mai multe cazuri apar. Cred ca ar fi mai bine daca cei cu problema asta sa le scriem direct celor de la Yahoo. Am mai cautat pe net / forumuri dar nu s-a gasit nici un raspuns. Daca cineva are idee despre ce este vorba si cum se poate rezolva il rog sa scrie aici.

99 răspunsuri:
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu este conecatat netu sau ceva de genu asa se intampla happy

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu imi merge dar eu il instales din nou de fiecare data

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici la mine nu a mers, am cautat niste poze si am lasat yahoo in bara dupa cateva min am dat enter si a mers

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte simplu intrati in folder-ul unde ati instalat mesengerul [10] si deschide-ti [UNWISE] datii o reparare si fiti sigur ca totul a functionat [adica repararea] imi puteti spune daca a functinat la ID flash_light1@yahoo.ro Bafta

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reinstalteaza windowsul si iti merge, am patit-o si eu de 2 ori pana acum si l-am facut si altcuiva acum 2 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merge meptru ca cei de la yahoo au trimis un upgrade la messenger si din cauza aceea nu mai functioneaza momentan. os a iasa si o rezolvare la aceasta probleme.vad ca sunt prea multi destepti pe aici si ei habar nu au

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri in internet explorer, dai instrumente, optiuni internet, conexiuni, setari si pana in casuta cu server proxy ai doua alte casute pe care le bifezi si dai ok

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu reinstaliaza