| price a întrebat:

Ola, cum pot afla ce camera web am in conditiile in care pe ea nu scrie nimic iar windows 7 nu mi-o recunoaste. nici detectiv driver nu a rezolvat problema. cum pot afla modelul pentru a putea sa-i caut drivere?

13 răspunsuri:
| apocalypsa23 a răspuns:

Descarci doctor device si cu ala iti gaseste driveru lipsa

| elycrissro a răspuns:

Du-te in Device Manager si la fiecare dispozitiv semnalizat in galben (cu semnul exclamari in mijloc), dai click dreapta, Properties uita-te in Details ce afiseaza.

Vei gasi ceva de genul:
PCI\VEN_1039\DEV_7012&SUBSYS_10431734&REV_A0

Daca vrei sa te ajut in continuare, vino cu acel serial aici:
http://www.byetsoft.com/discutii-forum

| price explică:

Il am dar nu-i gaseste nimic

| hoLigan a răspuns (pentru price):

Si cand il conectezi la usb atunci nu apare nimic? atunci poate nu este bun webu imposibil sa nul detecteze. ai incercat in toate solt urile de usb?

| price explică (pentru elycrissro):

Nici macar, unkon, nu-l recunoaste de nici un fel

| price explică (pentru hoLigan):

Nu imi spune, usb device not recognized apoi dau pe el si-mi da eroarea asta "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" iar cand dau la proprietati nu imi gaseste drivere pentru el pentru a le inlocui, nu gaseste nimic!

| price explică (pentru apocalypsa23):

Am facut asta dar imi da o eroare pe la jumatate atunci cand scaneaza

Parerea mea este ca s-a stricat webul si de aceea nu gaseste nimic si de aia windowsul nu permite sa scoate driverul necesar

| elycrissro a răspuns:

Click dreapta My Computer >propietati >Device manager > la triunghiul galben (click dreapta) >propietati >Details >Harduare IDs
Copie ce iti da si damile la adresa http://www.byetsoft.com/discutii-forum
Simplu, nu?

| price explică (pentru elycrissro):

Eu iti multumesc f mult pentru intentiile tale de a ma ajuta dar uite "USB\UNKNOWN" deci?!

| price explică (pentru hoLigan):

Nu stiu daca e stricat sau nu, pentru ca nu e a mea, e a unui prieten si nici la el nu merge in conditiile in care ese noua si nici unu nu reuseste sa gaseasca o solutie. pentru alte camere sau device merge perfect si gaseste si drivere! ce drak sunt made in china si fac la norma! asta e multumesc frumos!

N-ai pentru cehappy

| valentin1989 a răspuns (pentru elycrissro):

Am si eu nevoie de ajutor te rog! Am facut ce ai zis acolo si im arata Device USB\VID_0AC8&PID_303B\5&279e5210&0&1