Salut, din pacate nici mie nu imi mai merge OLX-ul pe Microsoft Edge, imi spune ca trebuie actualizat, dar este updatat la zi.
Am incercat pe Google Chrome si merge, il folosesc cu browser-ul acesta. Sper ca informatia sa-ti fie de folos.
Nu stiu ce sa fac cu acest soft, nu prea inteleg la ce foloseste si de aceea nu as l-as instala. Poti sa imi dai mai multe detalii?
Si la mine la fel a aparut imediat dupa ce Edge s-a upgradat la ultima versiune. Olx este cel mai rahat site dar din pacate a devenit f popular. Tot timpul are probleme cu cookies si cache dar mai ales daca il folosesti pe mai multe dispozitive. Deocamdata nu am gasit o solutie folosesc aplicatia pe android care merge
Softul e gratuit si open source, deci nu e locul potrivit sa ascunda un virus. Plus ca ultima lui versiune este veche de ani de zile si intre timp destui l-au incarcat pe Virustotal pentru verificare.
Ce face: iti sincronizeaza ceasul calculatorului cu ceasul atomic.
Foarte bine și frumos că sincronizează ceasul calculatorului cu ceasul atomic însă ei nu văd legătură dintre problema mea și sincronizarea ceasurilor. De ce as crede ca dacă sincronizez ceasurile nu îmi mai apare problema de incompatibilitate browser - platforma olx. Fa-ma te rog să înțeleg și ai de la mine fundițe la foc automat. Poate sunt eu mai greu de cap., nu știu.
Iar motivul real: certificatele SSL sunt valabile de la data de... la data de... Daca PC-ul tau are luna si anul setate gresit, certificatele vor fi marcate drept invalide, iar websiteul nu va fi recunoscut drept legitim.
Am instalat si sincronizatorul ala de ceas desi aveam data si ora corecte si tot nu se deschide OLX
Mulțumesc de informație. Și eu ma gândesc sa instalez Chrome. S-ar putea să aibă ei un contract ceva sa te oblige, nu știu. Totusi nici pe telefonul cu Android nu am Chrome și totuși merge. M-am obișnuit cu Edge, de aceea n-as trece la Chrome. Cred ca o sa le las pe amândouă.
Eu am lăsat Edge ca default browser, pentru că m-am obișnuit cu el. Dacă OLX este măgar, il voi accesa de pe Chrome pe PC, folosesc două browsere în paralel. Bonus, de pe Android îmi verific mesajele de pe OLX, overall sunt împăcat?
S-a rezolvat merge din nou, se pare ca OLX s-a sesizat. Dar merge naspa in split screen