| NemNUZ a întrebat:

Pe PS3 merge orice joc pentru consola respectiva indiferent ca are 500GB sau 12GB?

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

O sa fie cam dupa noroc. Daca era alt joc, sigur nu aveai probleme. Insa din 12 gb, cam 9-9.5 sunt disponibili. Iar gta 5 necesita 8.5 gb copiati din start, fara update-uri. Deci nu sunt 100% sigur ca o sa iti mearga.
Oricum ps3-ul functioneaza cu un hdd laptop 2.5 inch sata. Asa ca potis a cumperi tu un hdd, ca sa mai economisesti(variantele cu hdd sunt foarte scumpe, desi hdd-ul este cum am zis mai sus).
http://www.pcgarage.ro/......-sata-iii/

4 răspunsuri:
| AdelinB22 a răspuns:

Da, indiferent de memorie... nu are nici o legatura cu jocul cu memoria in afara de salvari.

| Stolniceanu_Alex_1985 a răspuns:

Nu conteaza memoria doar salvarile iti ocupa memorie. in rest jocul ramane pe CD distractie placuta xD

| mannu a răspuns:

Depinde ce ps3 ai happy daca mi-ai da mai multe detalii despre ps3, te-as putea ajuta si eu mai mult si ti-as putea spune daca merge sau nu. Dar, nu cred ca exista jocuri de 500 de GB. In general jocurile pretentioase au pana in 10 GB, iar asta nu ar trebui sa o fie o problema pentru majoritatea PS3-urilor

| NemNUZ explică (pentru mannu):

Vreau sa imi cumpar o consola PS3 de 12gb Hdd si vreau sa stiu daca merge gta v pe ea.