Asteapta sa apara S5 si pretul va scadea considerabil ...presupun ca din decembrie cand vor fi ofertele de iarna telefonul va fi sub 20000 lei(acum e vreo 23, 999)
S4 o sa coste sub 1500 lei cand o sa apara s6 pe piata dar sunt sanse cam slabe sa il mai gasesti in magazine.
Peste 5 ani o sa gasesti s4 si la 300-400 lei si o sa zici: ce-i cu vechitura asta. Nu vreau asa ceva.
Nu cred că voi zice „Nu vreau așa ceva.". Dar cu siguranță îl voi vedea cu mult depășit.
Mersi tuturor. Am zis 5 ani ca un interval de timp, dar acum m-am asigurat că se va ieftini mai rapid.
Uita-te la orice telefon vrei tu de 5 ani. Bine, acum 5 ani aparea pe paita android-ul, isan totusi gasim alte telefoane. Uita-te la HTC dream spre exemplu, care e 100-150 lei, a fost la inceputul la android. Sau HTC hd2, care pe atunci costa cu mult peste pretul de la s4, si gasesti chiar si cu 400 lei(ca restul mai scumpe nu o sa le cumpere nimeni). Sau pe acest principiu, uita-te la Nokia n95/n96... Sunt multe. In maxim un an s3 ajunge la 1300-1400 lei, iar s4 sub 2000.
Nu știam că nu mai e pe piață. Totuși, am observat că mulți cumpără acest telefon fiindcă e bun. Merge orice aplicație pe el.