| Nelu_Cotos_1999 a întrebat:

Poate muri un om la 1600 KV?
vreau sa imi cumpar un electrosoc de care sa imi cumpar unu de 400KV. sau unul de 1600kv care este mai potrivit
il cumpar pentru auto aparare deoarece la anul ma duc la liceu la Galati si nu cunosc pe nimeni acolo

Răspuns Câştigător
| DimLight a răspuns:

Nu ma, daca sunt electrosocuri de autoaparare nu mori pentru ca au amperaj mic, dar daca il tii incontinuu pe un om poate muri din cauza contractiilor musculare, dar e aproape inutil, mai ales ca scoala e in general de toamana pana primavara la sfarsit si prin haine ai sanse mici sa il curentezi, mai bine iti iei spray paralizant desi nici ala nu e prea ok pentru ca e nasol de tinut in buzunar iti trebuie un port altfel te incurca in buzunar; dar daca vrei ia-ti, are cel putin un efect psihologic

5 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

La anul te duci la liceu in Galati asa ca te iei la bataie cu toata lumea, hai sa ne curentam pana ne da afara de la liceu(bine-ar fi). Adevarul e ca in Galatiul asta(unde stau si eu) sunt numai criminali. Eu zic sa iti iei un pistol, poate o bazuka (arma, nu altceva laughing ) ceva ca nu se stie. Numai criminali pe aici...
ps: potrivit este sa nu ai nici unul. Sunt mii de elevi anual care vin in Galati, si nu cumpara prostii de astea...

| Nelu_Cotos_1999 explică (pentru sltlp):

Am mai avut eveimente din astea la diferite scoli la care era sa iau bataie si mai degraba ma asigur ca sunt in siguranta

| golban1997 a răspuns:

Da se poate fiindca iti multi kw happy

| Nelu_Cotos_1999 explică (pentru golban1997):

Care ar fi mai bun cel la 1600 sau cel la 400?

| sltlp a răspuns (pentru golban1997):

Tu amesteci kv cu kw laughing Vezi ca nu-i tot aia.