Nu ma, daca sunt electrosocuri de autoaparare nu mori pentru ca au amperaj mic, dar daca il tii incontinuu pe un om poate muri din cauza contractiilor musculare, dar e aproape inutil, mai ales ca scoala e in general de toamana pana primavara la sfarsit si prin haine ai sanse mici sa il curentezi, mai bine iti iei spray paralizant desi nici ala nu e prea ok pentru ca e nasol de tinut in buzunar iti trebuie un port altfel te incurca in buzunar; dar daca vrei ia-ti, are cel putin un efect psihologic
La anul te duci la liceu in Galati asa ca te iei la bataie cu toata lumea, hai sa ne curentam pana ne da afara de la liceu(bine-ar fi). Adevarul e ca in Galatiul asta(unde stau si eu) sunt numai criminali. Eu zic sa iti iei un pistol, poate o bazuka (arma, nu altceva ) ceva ca nu se stie. Numai criminali pe aici...
ps: potrivit este sa nu ai nici unul. Sunt mii de elevi anual care vin in Galati, si nu cumpara prostii de astea...
Am mai avut eveimente din astea la diferite scoli la care era sa iau bataie si mai degraba ma asigur ca sunt in siguranta