O sa ramai profund surprinsa Da Maxim 1-2 mesaje Am patit, da foarte rar cu un telefon :o Nu ii inteleg nici eu logica fiind si pe modul avion )) Era ceva de genul in clipa aia Hmm, Youtube Haaa?! wtf, net nu mere :/ ce poate fii, hmm Modul submarin )) mdaa, desi, mesajele au venit :@ ILUMINATII! sau poate chiar acum suntem priviti de deasupra de cineva sau ceva /_\ ☆▪︎☆¿? Orice ar fi nu se afla acest mister prea curand daca nu chiar niciodata...
"Orice ar fi nu se afla acest mister prea curand daca nu chiar niciodata..."
Așa e. Facebook face mereu surprize. Și eu am primit notificări de genul "X ti-a acceptat cererea de prietenie", fără ca eu să trimit aceste cereri...
Mesajele intra in cont indiferent daca ai net sau nu, dar nu se vad in aplicatie decât dupa ce dai de net.
Mesajele necitite pe care le vezi in modul offline au fost intrate atunci cand aveai net.
Iti poate trimite cineva mesaje daca are net. Ele iti intra pe messengerul tau dar tu nu le poti vedea daca nu ai net.
Dar daca te referi daca poti trimite mesaje cu messengerul cand tu ai netul inchis atunci acestea nu se trimit daca nu ai net.
NOPE
cuvantul cheie e "îți", adica tie, adica TIE PERSONAL
daca nu ai net, EVIDENT ca NU POT SA ITI INTRE tie personal
totusi, cu sau fara net intra la tine in cont, deci, cand te connectezi la net or sa iti intre TOATE ODATA
anonim_4396 întreabă:
dennnnnnisa întreabă: