W10 ruleaza si pe calculatoare cu procesor P4 sau Celeron, cu cate un singur nucleu (evident, mai incet decat cu mai multe nuclee).
De exemplu în Hyper-V Manager se poate alege un singur nucleu pentru un windows 10 virtual si merge.
De "rulat" da, insa sa nu ajungi sa nu vezi padurea din cauza copacilor, faptul ca ruleaza nu inseamna *DELOC* ca il si poti folosi, cand iti merge ca ultimul melc turbat rau, si se deschide o aplicatie in 2 minute
eu am laptop i7, generatia 10 cu 12 thread-uri, 32G ram, si pe baterie imi vine sa imi dau palme cum merge
Eu cu core 2 duo cu doar 2. 40ghz pe windows 11 merge bine cu hard disk, uitati ce trebuie de facut ca sa mearga mai bine:
Setari>Sistem>Notificari>debifati>(Get Tips Triks and sugestions as you use Windows) sau
Recicle Bin>ThisPC>RightClickOnPC>Proprietes>AdvancedSistemSettings>Performance>DisambleAllVisualElements>Ok
Now your pc will work as fast as posibile, i tried this trik and it works fine
Lasa aia... browsing, cum merge browsing-ul?
am pus si eu un windows 7 pe un core 2 duo (mult mai tare decat celeron) si mergea browsing-ul ca dracu'
Browsingul merge ok si cu hardul, cu 2gb ram, un pentium g2030 merge ca dracu cu windows 10 dar core 2 duo ori quad merge mai rapid ca aceste procesoare noi,
Placile de baza pe care le am performante sunt:
HP compaq dx2400
Asus p5kpl 1600
asrock g41m vs3
ecs nforce4m-a cu sempron
HP compaq 550
gigabyte ga 8i945gzme rh
gigabyte ga 8i945gmf rh
gigabyte ga 8i945pl g
asrock g41m vs3 r2.0