anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate windows 10 rula doar cu un singur nucleu?

7 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Da.

| halogen001 a răspuns:

De exemplu în Hyper-V Manager se poate alege un singur nucleu pentru un windows 10 virtual si merge.

Bula
| Bula a răspuns:

W10 ruleaza si pe calculatoare cu procesor P4 sau Celeron, cu cate un singur nucleu (evident, mai incet decat cu mai multe nuclee).

| Brizbriz a răspuns:

De "rulat" da, insa sa nu ajungi sa nu vezi padurea din cauza copacilor, faptul ca ruleaza nu inseamna *DELOC* ca il si poti folosi, cand iti merge ca ultimul melc turbat rau, si se deschide o aplicatie in 2 minute

eu am laptop i7, generatia 10 cu 12 thread-uri, 32G ram, si pe baterie imi vine sa imi dau palme cum merge

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brizbriz):

Eu cu core 2 duo cu doar 2. 40ghz pe windows 11 merge bine cu hard disk, uitati ce trebuie de facut ca sa mearga mai bine:
Setari>Sistem>Notificari>debifati>(Get Tips Triks and sugestions as you use Windows) sau
Recicle Bin>ThisPC>RightClickOnPC>Proprietes>AdvancedSistemSettings>Performance>DisambleAllVisualElements>Ok
Now your pc will work as fast as posibile, i tried this trik and it works fine happywinking

| Brizbriz a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa aia... browsing, cum merge browsing-ul?
am pus si eu un windows 7 pe un core 2 duo (mult mai tare decat celeron) si mergea browsing-ul ca dracu'

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brizbriz):

Browsingul merge ok si cu hardul, cu 2gb ram, un pentium g2030 merge ca dracu cu windows 10 dar core 2 duo ori quad merge mai rapid ca aceste procesoare noi,
Placile de baza pe care le am performante sunt:
HP compaq dx2400
Asus p5kpl 1600
asrock g41m vs3
ecs nforce4m-a cu sempron
HP compaq 550
gigabyte ga 8i945gzme rh
gigabyte ga 8i945gmf rh
gigabyte ga 8i945pl g
asrock g41m vs3 r2.0

Întrebări similare