Salut,
Poți monetiza orice canal de Youtube, daca indeplinesti anumite conditii, spre exemplu sa ai un anumit numar de abonati, plus cateva sute de ore de vizionare. Aceste detalii le gasesti in Youtube Studio la sectiunea de monetizare.
Că tot ați deschis subiectul. se face bani din asta sau nu e cine știe ce?
Depinde de vizualizări, puteți verifica estimativ cam ce sumă fac unele persoane folosind site-ul socialblade, unde introduceți id-ul canalului de Youtube pe care doriti sa il verificati.
Nu. Eu fac deja treaba asta(slowed), și fiecare melodie pe care o postez ia copyright direct, Youtube apoi îmi dă un mail prin care mă anunță că acest clip nu se poate monetiza.
Ce reprezinta termenul de speed up? adica editezi melodia schimbandu-i viteza si eventual tempo-ul? ca si cum ai da pe rapid un clip video?
In orice caz indiferent de ce tempo sau la ce viteza ori efecte faci o melodie, drepturile de autor nu iti apartin tie! Este munca altcuiva, sunt implicati acolo artisti si case de discuri etc
Daca insa detii drepturi de autor atunci este altceva
In primul caz in cel in care nu detii drepturile de autor, atunci nu vei primi bani! Daca primesti raportare ti se poate inchide contul
Andrei789789 întreabă:
Miu_Stefan_1999 întreabă: