Da daca are impedanta interna egala sau mai mare de cat amplificatorul. Daca este mai mica se arde amplificatorul si uneori si boxa.
Nu cred ca e vorba de impedanta aici. Eu ma refer la semnalul de muzica care vine din calculator de exemplu, sa intre prin doua mufe rca in amplificator, iar din amplificator sa iasa alte doua mufe rca si sa intre in subwooferul activ sub forma de mufe rca. Deci doar semnal audio, nu e vorba de putere, subwooferul are amplif incorporat deci nu are treaba. eu asa cred.
Nu stiu ce ai facut in scoala dar eu in anul intai si doi de liceu am facut reparatii radio-tv. Prin anii '70. Unul din primele lucruri invatate la amplificatoare este ca impedanta (rezistenta interna) a unui montaj trebuie sa fie egala sau mai mare cu a predecesorului. Altfel risti sa arzi ceva. Daca este impedanta mai mare risti doar o distorsionare a semnalului. Daca subwooferul are amplificator incorporat s-ar putea sa mearga daca filtrarea alimentarii este buna la ambele montaje. Si mai este o problema. Legarea celor doua: http://forum.softpedia.com/......or-stereo/
Nu cred ca vorbim de aceeasi chestie aici. Te rog sa nu te enervezi. Deci, tu te-ai referit, sa leg de la amplif direct la difuzorul propriu-zis, am inteles. Dar eu nu asta vreau. Vreau sa leg de la amplif la sub dar sa transmit doar semnal audio, adica fara putere. Subul sa isi ia puterea din ampliful lui, care se afla acolo in interior, ai inteles tu. Dar ma complic prea tare si mai bine merg pe un sub pasiv ca e mai bine, desi ampliful nu o sa ii dea destula putere, dar asta e.
"Eu ma refer la semnalul de muzica care vine din calculator de exemplu, sa intre prin doua mufe rca in amplificator, iar din amplificator sa iasa alte doua mufe rca si sa intre in subwooferul activ sub forma de mufe rca."...tu ai scris!
Amplificatorul da semnal amplificat, ca de aia e amplificator! Din amplificator de regula se iese direct in boxe! Asta un aspect!
Apoi, nu spui ce amplificator, ce iesiri are, cate, ce subwoofer, ce mufe are, nu tu poze, nu tu nimic...
Si vrei raspunsuri...glumesti!
Cand o sa invatati sa puneti intrebari, sa dati detalii, cu poze cu tot ce trebuie, mai discutam!
Amp Skytronic 103.311, 2 iesiri, sub skytec smwa12. O sa atasez o poza cu ce vreau sa fac.
- http://bit.ly/1j5RWf3
Lavinia_Cristina_ întreabă: