Din pacate produsele cumparate din magazin fizic nu se pot returna. Numai cele cumparate online. Acum, daca au in politica lor sa le primeasca.
Nu stiu daca sunt stricate sau mi s-a parurlt mie dar mi s-a parut ciudat sa pun telefonul pe modul camera si sa focalizez pe bec ai sa vad ca are acel refresh rate(flicker)(becurile astea cred ca sunt lot nou)
Daca nu ai probleme cand te uiti cu ochiul liber n-ai pentru ce sa le duci. Eu am luat Phillips de 12, 5 W. Sunt 20 lei dar isi merita banii. Adica sunt si no name cu 10 lei la aceeasi putere dar evit sa le iau.
Si eu am Philips 18.5w (36+RON)si osram 20w (45ron) si sunt bune nu au deloc flicker(sau asa cred, poate la o frecventa mai mare de aceea nu apare pe camera de pe telefon cand focusez pe el
Philips si Osram sunt firme cu traditie. Asa este!
Bonul il am
Mergi si schimba-le.
Poti returna, eu am retrnat si au acceptat. Daca vrei neaparat, inventezi ca are o problema si ei o sa te creada si o sa iti dea banii sau iti cumperi alt ceva in locul lor.
Buna ziua,
Regretam situatia intampinata, iar pentru solutionarea acesteia va asteptam in punctul de lucru Dedeman de unde ati facut achizitia cu becurile si bonul fiscal/factura fiscala.
O zi buna! Echipa Dedeman
anonim_4396 întreabă: