| Illuminati2016 a întrebat:

Pot sa returnez in magazinul Dedeman 2 becuri LED pe care le-am cumpaeat astazi? Acasa toate becurile mele sunt LED si nu au palpaire,am testat cu camera de pe telefon focalizat pe bec si nu palpaie deloc, dar acestea au o palpaire si o scadere in intensitatea luminoasa.Becurile sunt de firma(Osram) si acasa am Osram care nu palpaie deloc, dar acestea par a fi niste chinezarii ieftine

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Din pacate produsele cumparate din magazin fizic nu se pot returna. Numai cele cumparate online. Acum, daca au in politica lor sa le primeasca.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poti daca mai ai bonul fiscal.

| Illuminati2016 explică (pentru darrio2007):

Bonul il am

| darrio2007 a răspuns (pentru Illuminati2016):

Mergi si schimba-le.

| Illuminati2016 explică (pentru Salontanul):

Nu stiu daca sunt stricate sau mi s-a parurlt mie dar mi s-a parut ciudat sa pun telefonul pe modul camera si sa focalizez pe bec ai sa vad ca are acel refresh rate(flicker)(becurile astea cred ca sunt lot nou)

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Illuminati2016):

Daca nu ai probleme cand te uiti cu ochiul liber n-ai pentru ce sa le duci. Eu am luat Phillips de 12, 5 W. Sunt 20 lei dar isi merita banii. Adica sunt si no name cu 10 lei la aceeasi putere dar evit sa le iau.

| Illuminati2016 explică (pentru Salontanul):

Si eu am Philips 18.5w (36+RON)si osram 20w (45ron) si sunt bune nu au deloc flicker(sau asa cred, poate la o frecventa mai mare de aceea nu apare pe camera de pe telefon cand focusez pe el

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Illuminati2016):

Philips si Osram sunt firme cu traditie. Asa este!

| AnaAna8 a răspuns:

Poti returna, eu am retrnat si au acceptat. Daca vrei neaparat, inventezi ca are o problema si ei o sa te creada si o sa iti dea banii sau iti cumperi alt ceva in locul lor.

| DedemanSuportClienti1992 a răspuns:

Buna ziua,

Regretam situatia intampinata, iar pentru solutionarea acesteia va asteptam in punctul de lucru Dedeman de unde ati facut achizitia cu becurile si bonul fiscal/factura fiscala.

O zi buna! Echipa Dedeman