Si eu prefer PC-ul unui laptop. Mai mult, un upgrade la laptop nu-ti va aduce cine stie ce imbunatatire deoarece placa de baza este veche. La un PC poti sa mai adaugi o placa video mai buna, mai multa memorie, un SSD mai rapid.
In principiu se poate dar nu vei putea sari la procesoare de o asemenea generatie. Daca vei nimeri un i3 cu acelasi socket sa zici mersi. Mai mult, schimbarea se poate face doar in ateliere bine dotate intru-cat procesorul este lipit pe placa de baza. Asa c, vinde-l si ia-ti altul. La 400-500 lei il dai daca gasesti un fraier.
Deci chiar daca este posibila, nu recomanzi upgradarea pentru ca (,) costa prea mult si da bataie de cap, sau?
Ar fi mai bine sa il vand si sa mai pun niste bani si sa imi construiesc un PC piesa cu piesa? Adica stiu ca de banii unui laptop de 1.500 de lei poti sa iti iei un PC cu puterea tripla decat a lui si cu aceeasi suma.
Si eu prefer PC-ul unui laptop. Mai mult, un upgrade la laptop nu-ti va aduce cine stie ce imbunatatire deoarece placa de baza este veche. La un PC poti sa mai adaugi o placa video mai buna, mai multa memorie, un SSD mai rapid.
Procesoarele sunt lipite de placa de baza a laptop-ului. iti recomand sa cumperi pc pe bucati