anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

PROBLEMA NERO 6/7/8/9 va rog doar cine SE PRICEPE
deci cand bag nero 6/7/8/9 sau orice alta versiune instalez totu e OK, bag cd sau dvd in dvd-writter si cand adaug filmele dau next si cand aleg sus acolo la current recorder imi da voie doar sa fac imagine ISO nu merge sa fac CD sau DVD cu ce vreau eu sa pun pe el doar fwtwa dracw de imagine ISO deci ma enerveaza la culme am resintalat nero de toate dumnezei lor de versiuni toate la fel DVD writeru imi merge are driverele la zi

acum sa vad daca e cineva pe TPU asta care chiar se pricepe nu la intrebari gen "cate farfurii cad din dulap?"

va rog un raspuns calumea

POZA MAI JOS va rog frumos ......chiar am mare nevoie

http://imageshack.us/f/819/1111111111111x.jpg/

Răspuns Câştigător
| soul2soull a răspuns:

Bai nene tu vrei sa faci dvd-video big grin

ca sa lasi filmele asa cum sunt ai dai make data cd arunci filmele acolo si ai dai burn atata tot...tu de ce vrei sa le recodezi? vrei sa le vezi pe vreun dvd player mai vechi?

pentru asta sunt softuri specializate nu PORCARIA asta de nero...ca sa faci un dvd-video poti folosi convertx to dvd care face dvd-uri identice celor din comert

1 răspuns:
| soul2soull a răspuns (pentru soul2soull):

Iar ca sa faci ceva frumos ai burnaware un soft care are si varianta moca, si cu el selectezi dvd sau cd cum vrei si ai dai make data dvd