Kirin 920 se găsește la Huawei-uri, de care am fugit mereu :3
Una dintre diferențe este legată de CPU clock speed, care este mai mare la kirin 920 -> 8 x 1. 8GHz (octa core) iar snapdragon 800 -> 4 x 2. 3GHz (quad core)... însă, chiar și așa, eu unul aș alege snapdragon-ul, nu-mi plac Huawei-urile din mai multe motive.
Ca să-ți răspund oarecum la întrebare, CPU clock speed-ul e mai mare la kirin, însă GPU clock speed-ul de la snapdragon e mai bun
Deci, Kirin-ul are un plus la multitasking, iar Snapdragon-ul are un plus la rularea jocurilor
Huawei-urile sunt noi pe piață...eu zic să mai așteptăm să vedem cum se comportă.
Am avut Huawei și am avut probleme multe cu el...(nu spun că e cazul și aici)
Am un octa core pe telefonul actual(nu e Huawei) și am probleme cu temperatura, plus că cele "8 hârțoage" nu funcționează mereu, ci doar când e nevoie...majoritatea timpului se poate spune că e un quad core.
Concluzie, aleg snapdragon - sunt de încredere si de ceva ani pe piață.
Depinde. Daca vrei sa-l folosesti in multitasking e mai bun Kirin chiar daca Snapdragonul are frecventa mai mare. Kirin este ca o masina care are viteza mai mica dar are mai multi cilindri (core-uri)care-i dau puterea. Snapdragonul are mai putini cilindri dar viteza mai mare si " parbrizul " (placa grafica) mai bun. Este mai bun pentru jocuri.
Octa core e ca un căcat parfumat. Teoretic îmbunătățit, practic, miroase la fel de rău.
Dacă ar fi să aleg, totuși, aș merge pe "ala bala portocala", aruncând un ochi și la preț.
Ca eficienta termica, si consum, kirin-ul e mai bun. Insa pe android ai mai multe optimizari pentru snapdragon, deci probabil eu as alege snapdragon-ul.
Totusi, despre ce telefoane este vorba?
Zuzumilk26 întreabă:
Andreea077 întreabă: