| RappMusicc a întrebat:

RASPUNS URGENT! Am instalat Wheelman si se misca oke! Doar ca am o problema... eu ma misc destul de bine dar celelalte masini se misca putin in reluare la fel si cladirile si eu iau curbe bruste si trebuie sa tin mai mult apasat pe sagata ca sa plece masina..Cam 2 secunde! Ce sa ii fac sa se miste bine? E la cea mai mica rezolutie! Dau FUNDITA! RASPUNS URGENT!

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu rezolutia conteaza asa mult, scoate din detalii, din umbre, straluciri....scoate tot din bara, toate procesele

| RappMusicc explică (pentru anonim_4396):

Cum? Ca la video nu e doar resolutionhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RappMusicc):

Pai dai advanced
trebuie sa gaseti pe undeva setarile graficilor, daca nu cauta prin folderul jocului poate este un executabil de unde poti seta grficile, la orice joc poti seta graficile, cauta bine. daca ai xp instaleaza direct x 9 daca ai 7 baga dx 10

Am Direct X 9 dar nu stiu unde in folder! Si la Video scrie doar resolution si prin meniu mai scrie GAME
Zi-mi mai exact unde un Folderul Jocului!

| Xennofull a răspuns:

Umbla la detalii..Lumina,umbra,miscare..si setezi la minim.

| RappMusicc explică (pentru Xennofull):

Nu are! Doar Video si Game si la video scrie Resolution :@! Ca asa stiam si euwinking

anonim_4396

MY-computer,local disck C -programe files -si aici ori e numele jocului ori e numele firmei. Daca dai click dreapta pe joc si dai la find target intra el in folderul jocului exact.

Nu e niciun FIND TARGET!
Ma ajuti sau nu? Eu il am in D instalat

anonim_4396

Aaa pai de ce nu ai zis asa ...pai intra in folderul jocului, daca vrei te ajut cu team viewer intru la tine in pc si vad ce are.

anonim_4396

Da am vazut pe net ca cei de la ubisoft nu prea au dat modalitati de schimbare a graficilor.Incearca la Game sa mai scoti ceva de pe acolo sa scapi de lag sau scoate toate procesele din bara.

Din bara de start? Sau cum le scot? CTRL + ALT + DEL? sau cum? Iti dau funda daca imi zici

| RappMusicc explică:

Nu stiu cum rolling on the floor)! Nu imi vine sa cred

anonim_4396

Ce nu-ti vine sa crezi?thinking

| RappMusicc explică:

Degeaba! Am incercat sa le scot si degeaba sad! Alta metoda?

anonim_4396

Pff nu stii ce placa video ai? Poate ca pur si simplu e prea slaba, am cautat pe net si nu se poate, asteapta sa apara un crack, asa vei putea schimba graficile.

1gb! ADD alexutzu_alex09 si intri cu teamwinking

anonim_4396

Un gb zici? ar trebui sa mearga la perfectie...