Bun, am inteles, dar care ar fi problema? Faptul ca ti-a instalat o versiune mai veche a Catalystului? Asta se poate rezolva printr-un simplu search pe site-ul producatorului al driverului respectiv.
Pai de pe amd.com am descarcat si acolo zicea Catalyst Version : 14.4 nu 13.12, chiar si la folderul extractat era in numele folderului 14-4!
O posibila explicatie ar putea fi ca si-a facut singur downgrade driverul, dar asta se intampla in cazuri foarte rare. O a doua ar fi ca, pur si simplu, au gresit atat link-ul cat si kit-ul de instalare. Ia incearca sa-l iei si pe cel 13.2, si sa-l instalezi, poate iti va instala 14.4.
Pai nu mai pot sa descarca versiunea de 13.12 pentru ca nu mai este pe site-ul amd!
Atunci dezinstaleaza versiunea actuala a driverului si cauta versiunea 14.4 pe google, pe un alt site, nu neaparat cel oficial. Trebuie sa mearga cu driverul corect, ce mama naibii.
Am facut-o dar tot degeaba, tin sa-ti reamintesc ca atunci si si acum mi-a zis : "Installation complete (warnings occured during installation). View Log for details"