Ce placa de baza e? Oricum, daca inlocuiesti placa de baza cam trebuie sa reinstalezi windows-ul (sau sa te chinui sa schimbi driverele) pentru ca driverul de la o placa de baza nu e compatibil cu alta placa de baza, asta fiind motivul blue screen-ului. Eu as zice sa mai incerci sa instalezi Windows 10 inca o data (din cate am inteles ai mai incercat) dar sa ai grija sa nu misti laptop-ul (sa il tii pe un birou, mai bine) ca poate stick-ul nu sta foarte bine in USB si cand poate ai miscat laptop-ul s-a deconectat.
Da-i un factory reset la bios, apoi verifica sa ai doar mouse si tastatura conectate la pc (deconecteaza tot din sloturile usb, audio, lan etc) si incearca din nou instalarea.
Omul are PC, nu laptop.
In rest, trebuie instalat din nou windows-ul si driverele, inclusiv cele pentru placa de baza noua (driverele fabricantului, nu cele din windows).
Da, am încercat sa pun Windows 10 dar am eșuat. Nu trecea de începutul de la setup. Dacă încerc sa instalez Windows 7 nu va funcționa, dar în schimb, nu înțeleg de ce, la Windows 8 nu are nicio problema, funcționează setup-ul.
Pai... Nu pot instala windows 10 pentru ca se blocheaza la inceputul instalarii, 7 nu am incercat, dar sunt aproape sigur ca va face la fel, dar pot instala 8 dintr-un motiv anume, pe care nu-l stiu. Nu vreau 8, vreau 7. Am vazut ca pentru placa mea de baza (MSI N-7528 ver 1.1) sunt drivere numai pana la windows 7 64 bit. Ce fac?
Placa de baza e MSI N-7528 ver 1.1, e PC, nu laptop, am incercat sa pun windows 10, dar am esuat, pentru ca se bloca la inceputul instalarii, si m-am uitat si pentru placa asta de baza sunt drivere numai pana la windows 7 64bit, ceea ce si vreau. Ce fac? Prin schimbarea driverelor, te referi la driverele de sistem si de chipset nu? Doar pe acestea le-am gasit pe site, pe langa VGA, Audio, USB.
Lipsa de drivere nu explica blocarea (inghetarea) in timpul instalarii.
Cauza poate fi un kit de instalare defect (verifica suma se control a fisierului ISO! ) sau o problema de hardware (testeaza PC-ul COMPLET, inainte de instalare! ).
Eu as incepe cu testarea, mai ales daca kit-ul a functionat inca, cu alte ocazii, iar placa acum a fost asamblata).