anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recomandati-mi niste casti care se aud cu adevarat clar (de preferaut in-ear). As vrea sa aiba cablu rezistent si sa stea bine in urechi. Initial le-as fi vrut pe acestea http://www.emag.ro/....../D6J2CBBBM dar din cate am inteles sunt facute special pentru iPhonuri, iar eu avand Samsung nu prea ma incanta asta. As vrea sa functioneze microfonul. Stiti niste casti (poate tot de la Skull Candy) care imi indeplinesc cerintele si sunt UNIVERSALE?

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Sennheiser, de asta am zis de ele. Dar oricum poti incerca si alea skull ca daca chiar is asa de rele le returnezi...

14 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Http://www.emag.ro/......D6J2CBBBM/

Acesta este link-ul catre acele casti, aparent degeaba editez intrebarea ca nu se schimba nimic. Felicitari TPU!

| sltlp a răspuns (pentru aXy99):

AI gasit intr-o sursa sigura ca is pentru iphone-uri?
Daca vrei sa fie sigur, cauta sennheiser cx300, sigur gasesti la un pret ok.

| aXy99 a răspuns (pentru sltlp):

S-au plans cam 90% dintre cei care au comentat de chestia astalaughing
Nu zic ca toate modelele lor sunt pentru iphonuri, dar asta (si altele) aparent sunt...

Nu stiu ce sa zic. Adica pe principul asta aproape toate castile se aud mai rau pe Samsung(cu cateva exceptii gen galaxy s1, care avea amplificator separat).

Nu ma refeream neaparat la felul in care se aud, era problema si de functionalitatea butoanelor.

"- optimizate pentru MP3, iPod, iPhone, CD player si sistemele de jocuri portabile", nimic de Samsung wtf? (Astea sunt castile recomandate de tine). Totusi...le-ai incercat pe un telefon Samsung? Se aud clar?
PS: Firul pare foarte subtire, am mai stricat cateva (zeci) de perechi de casti din cauza firului subtire.

Le-am folosit pe: laptop, telefoane: s2, Acer s500, 1+1 si au fost ok, nu erau probleme de calitate. Legat de butoane, da, e idem si pentru cele de iphone pe Samsung. Butoanele de volum nu o sa functioneze. Nu pentru ca nu e posibil, ci pentru ca au nevoie de "aprobari" ca sa foloseasca asa ceva.

Ciudat. Are un amic niste casti tot de la Skull Candy si are un buton de on/off la muzica si ii functioneaza. Dar na, nu are si de volum.

Nu am zis ca cel de on off nu functioneaza. AM zis doar de volum laughing.
Asa si la cele de Apple pe Samsung, ala cel de raspuns apel/pauza functioneaza, cele de volum nu.

Si niste casti care sa poata face chestia asta la un pret ok (maxim 200 ron) cu fir rezistent si sunet clar stii?

Scrie tot asa... iPhone etc etc, dar nu Samsunglaughing

Dar ai dreptate...le cumpar si vad cum sunt, vorba ta, le returnez daca nu imi plac.

| RAY a răspuns (pentru aXy99):

Eu isi recomand Sony se aud super dar costa 250 de ron am si mici Philips cu 25 ron nu mau dezamagit niciodata

Mi-au ajuns azi si sunt foarte multumit de ele. Firul nu e cum imi doream, dar na...am 2 ani garantie. Se aud foarte clar, merci de sfat.