Man sigur costa mai mult de 200 de lei sa repari o baterie de laptop indiferent de cat are capacitatea, pentru ca se inoiesc toate celulele, se testeaza etc, nu se umbla cu jumatati de masura.
Eu as cumpara un acumulator nou!
Găsești baterii aftermarket foarte ieftine și cu capacitate mai mare decât cea originală, la producătorul Green Cell. Eu am cumpărat o baterie nou nouță cu capacitate 4400Mah( cea originală era 2200Mah), cu 120 lei. Are cu 4 celule în plus. Mă ține bateria 5 ore acum, cu cea veche mă ținea 2 cu indulgență. Mi s-a părut extrem de ieftin și bun.
Salut, nu merita reparati acumulatorii de laptop.
Merita reparati acumulatorii la bicicleta electrica sau la trotineta electrica.
Din pacate iesi mai ieftin sa cumperi alt acumulator.
O alternativa ar fi sa iti cumperi tu 6 celule 18650 si sa le inlocuiesti. problema este ca iti trebuie aparat de lipit in puncte.
Dar si asa, 6 celule 18650 tot te ajung 100 ron pe putin, sau 200 daca iei unele bune. Plus timpul tau liber.
Am multe laptop-uri in acesta situatie eu personal am 12 bucati
altii de prin familia mea au 3 sau 2 sau 1 bucati in aceeasi situratie
asa ca eu daca as vrea sa le chimb doar un singur element
sau macar sa mi-le desfaca cineva in mod profesional si sa verifice elementii asa ca as fi dispus sa platesc ca mie nu imi iese partea cu plasticele carcasele se umfla nu mai pot sa le inchid.
intr-un timp am cumparat multe lapto-uri din Germania ca le-am gasit foarte ieftine si acum am uitat de ele mi-a fost lene sa le mai incarc. le-am incercat acum si vad ca sau dus acumulatorii
asa ca as plati pe cineva sa le desfaca acumulatorii si sa le faca o diagnoza si daca este un elemnent maxim 2 elementi atunci sa ii schimbe