| LisaJulie a întrebat:

Routerul meu face un zgomot ciudat, nu am probleme cu internetul sau semnalul dar scoate un sunet ciudat de aseară! Menționez ca l-am luat acum o luna! Ar putea fi semn ca s-a stricat?

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca sunetul este un "barait" (de retea) atunci este posibil ca sunetul sa fie de la transformatorul de alimentare (curent).

Pentru orice eventualitate, ai grija sa nu fie nici un material usor inflamabil in apropierea lui (plastic, hartie, etc,), la cel putin 1m distanta!

| gabicoo a răspuns:

Routerul sau încărcătorul scoate acel zgomot?

| Kobukiyo a răspuns:

Posibil sa fie o defectiune din fabrica. Daca ai garantie la el, du-l de unde l-ai cumparat si incearca sa vorbesti cu persoana de acolo, poate iti da altul la schimb sau iti iei banii inapoi ca sa achizitionezi alt produs. Eu cel putin asta as face!

| darrio2007 a răspuns:

Scoate-l din priza 1-2 minute si bagă-l iar.

| LisaJulie explică (pentru gabicoo):

Routerul face un țiuit

| Konkistador a răspuns:

Dacă routerul e de la Vodafone, Digi, Orange sau altă companie de-asta de internet cu abonament sună la ei și ți-l înlocuiesc gratis sau ia-l cu tine du-te în orice magazin din ăsta de-al lor și spune-le, domne, routeru ăsta scoate sunete ciudate și vreau să mi-l înlocuiți, și îți dă altul pe loc, sunt obligați.

Dacă e un router din ăsta luat de pe eMag, Altex sau mai știu eu unde de la tp-link sau altă firmă spre exemplu, dă retur, că încă e în garanție după o lună.

Routerul normal mai scoate sunete dar sunt insesizabile și trebuie să îți lipești urechea de el ca să le auzi, dacă au ajuns în punctul în care te deranjează, leapădă-te de el și ia altul, nu merită să-ți bați capul

| ReddY25 a răspuns:

Ciudat comportament

| Cipi1212 a răspuns:

Depinde, poate l-ai folosit prea mult.