Întrebare recomandată | SamuraiX a întrebat:

S.O.S. De ce nu se aude sunetul la notebook? Driverul parca lucreaza bine si cand pun boxele se aude, dar fara ele nu.
Funda pentru cine ma ajuta!

9 răspunsuri:
| AndreiXZXZXZX a răspuns:

Si eu am avut acesi problema trebuie sa ii chem pe cei de la net sa ti-le repare daca nu poti, cheama un mecanic de calculatoare si se v-a rezolva si daca nici el nu poate sa faca n imic tb sa instalez softul pentru boxe

| Robiii2001 a răspuns:

Buna SamuraiX problema poate trebuie sa schimbi driverul sau sunt de vina boxele din calculator-laptop si trebuie schimbate

| z1k a răspuns:

Sunt 2 posibilitati
1. boxele laptopului nu mai functioneaza
2. dezinstaleaza-ti placa de sunet si reinstaleazo daca nu stii cum urmeaza pasii happy
ce sistem de operare ai?
daca ai XP
control panel. administrative tools. computer management. din stanga alegi device manager apoi dai pe sound
video and game controllers si o sa apara toate driverele instalate dai pe click dreapta pe cel de sunet uninstal
apoi dai update
Succes!

| ElFenomeno a răspuns:

Trebuie sa schimbi driverul sau sunt de vina boxele din calculator-laptop si trebuie schimbate

| Mihai_Alin_1997 a răspuns:

Ai incercat sa umbli in setari?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai mai tare frate de la volume tongue daca iti merge la boxe nu are nimica 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AndreiXZXZXZX):

Mai omule tu gandesti cand scrii ceva? cum sa chemi pe cei de la net pentru problemele astea? daca nu ai conexiune cu reteaua e altceva dar asa parca ai chema pe cei de la gaz sa iti moneteze perdele pentru ca iti curge apa la rubinet din cauza ca nu ai curent electric, pentru ca ti-ai pierdut cheile! deci ce am scris acum rezuma cam ce ai scris tu mai inainte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. reinstaleaza driverele;
2. desfaci laptopul si verifici mufa difuzoarelor daca mai este la locul ei si daca este conectata corect. Mare grija daca alegi optiunea asta.

| catthshshshs a răspuns:

Poate s-au defectat boxele sau poate trebuie sa instalezi din nou driverul audio. Daca nici asa nu merge, poate ai un prieten care poate veni la tine sa vada pe viu problema. Bafta!