100% pentru Windows 7! Aspect foarte frumos si interesant si isi face update singur si sigur!
De ce nu astepti sa iasa o varianta mai "full" a lui win. 8?
Stai cu 7 pana iese unul mai complet si dupa aceea ti-l poti lua.
Apropo am gasit pe net ca cica poti sa ai probleme la unele programe la instalare sau la rulare si va trebuii sa faci chestii mai complexe ca sa iti mearga.
Eu pe 7 ma simt ca la mine acasa8 nu am incercat dar cand intru pe xp mi se pare preistoriceu as alege windows 7
Windows 8 e mult prea nou. Si doar search-ul e mai bun, in rest e un Windows 7 obisnuit, in plus se fac versiuni de programe pentru Windows 7 pe zi ce trece si daca cauti pe Google de Windows 8 nici litera W nu o gasesti.
Nu..nici vorba!
1 ) ca este o versiune preview...deci are anumite bug-uri care o sa se rezolve pana la versiunea finala
2 ) Pentru ca windows 7 este un sistem de operare excelent...iar windows 8 din ceea ce pare pana acum este doar o tentativa de a face un sistem de operare pentru tablete si calculatoare touch screen.
Indiferent cat de multe functii de personalizare ar include....seamana prea mult cu windows mobile ca sa fie luat in serios.
Eu unul nu ma pot impaca deloc cu aspectul acesta...
Nu! Ar fi o mare prostie.Eu l-am avut full si l-am dezinstalat dupa o saptamana, revenind la 7.
Tinel pe 7 ca arata mai bine decat 8 si nici nu merita sa reinstal windowsul pentru 8, nu nici nu sunt multe programe care merg cu 8.
Http://laptopnews.ro/microsoft-a-lansat-windows-8-release-preview.html
Poti sa incerci! Ai in articol un link care te trimite direct spre descarcare si gasesti si mai multe informatii despre Windows 8. Succes!
De unde l-ai avut ma tu full? Uimeste-ma.Nici nu a aparut.
Scuze,am vrut sa spun complet cu serie de activare, inainte de-ar aparea oficial la Barcelona.http://www.fayerwayer.com/......ro-en-mwc/ ****Windows 8 Release Preview, inca odata scuze!
Mie imi place mult windows 8, mai ales ca am gasit foarte multe tutoriale pe www.aboutwin8.info ar trebui sa te uiti si tu