anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Să încep să-mi fac griji?

Deja primesc cereri în continu pe Facebook. sad

Faza e că am dezactivat treaba aia cu "să nu-mi mai trimită nimeni cereri" și deja începe. Să fie doar asta? Sau să încep să mă îngrijorez? Dar ceva spargere de cont nu ar avea cum să fie, nu? happy
De obicei din puținele chestii pe care le știu și eu, dacă cineva rău-voitor, ar fi vrut să spargă contul, ar fi făcut altceva cu el, right?

Și de ce naiba primesc cereri doar de la bărbați? Să fie în spate vreo organizație/mafie ceva?
Am auzit la știri că în ultimul timp răpirile pentru trafic de carne vie și organe au crescut. Oare poate fi ceva de genul? Oare te poate urmări cineva prin online, ca să te răpească pentru un astfel de scop?
Și deși de prostituție am scăpat, dar credeți că poate noi ăștia grași să nu fim eligibili și pentru trafic de carne vie sau organe? Până la urmă organele cuiva obez, nu mai sunt la fel de funcționale ca ale unui om sănătos, nu?

20 răspunsuri:
| RosaliaOriginala a răspuns:

Mai bine folosesti Instagram il recomand

Bula
| Bula a răspuns:

Ai si tu grija, ce poza de profil ai, ce poze ai postat despre tine etc.
Nu uita, esti recomandata de FB in permanenta la cunostintele cunostintelor (cunostinte comune), astfel apari recomandata in permanenta la zeci de persoane "saritoare" sa-si faca prieteni /prietene (unii au chiar 2-3000 de "prieteni" pe lista).

Spargerea contului se poate face doar daca dai tu posibilitatea sa-ti intre cineva in contul tau lasat deschis (telefonul, calculatorul), cand iti poate intra la setarile contului tau si iti schimba parola si/sau telefonul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RosaliaOriginala):

Nu sunt fană happy și am, dar îl mai țin activat doar ca să mai vorbesc tot cu unii TPUași laughing) în rest, chiar nu sunt fană Insta rolling on the floor)
Pe insta nu poți salva imagini ca pe Facebook, trebuie să le fac eu print screen, pfff, pe insta nu pot distribui ce-mi place ca pe Facebook și să-mi rămână pe pagină laughing) e total aiurea. straight face
Iar pe Facebook chiar nu am mai intrat de mult laughing) dar deja de 3 zile tot văd cereri și deja începeam și eu sa devin paranoică laughing)
Și mai auzisem și la știri că traficul de organe, cazurile s-au multiplicat în ultimii ani. laughing
Cum eu îmi expun întreaga viață și aici ca și pe FB, n-ai de unde să știi happy Cred că trebuie să renunț la prostia asta cu a spune ce gândesc sau cum gândesc laughing) evident că acum pe Facebook l-am lăsat ușor în stand-by după ce am descoperit TPU.
Dar până nu le dezactivez nu rezolv nimic, sunt ca o ciupercă în viața mea. laughing) Produc dependență și nu te poți lăsa. laughing)

| Freya1 a răspuns:

Ști ca ti-am zis ca și eu pățesc asta în ultimul timp și nu mi sa rezolvat.Eu nu am dezactivat, dar ii tot șterg.

Și mie tot bărbați îmi trimit doar, dar nu îmi bat capul cu par oameni normali.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Ai dreptate. happy Deci e ceva cu Facebook ăsta în ultimul timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Aaa, acum se explică, ce-i drept eu mai trimit cereri la firme din astea de prin țară, din varii domenii, că îmi place să văd ce mai muncește lumea prin țară, să le mai dau likeuri la pagini dacă au ca să-i ajut și și ca să am ceva cunoștințe dacă ar fi vreodată, deși evident că nu vorbesc cu ei, doar îi bag în lista mea de prieteni și da, de la vreo câteva firme din acestea observ că mi-au trimis unii cereri. Deci probabil ăia dacă aveau firma x la prieteni, probabil de aceea.

Fotografia e cât se poate de normală. Și dacă aș vrea, nu mi-ar permite corpul să pun vreo cine știe ce fotografie. Ce-i drept am avut una cu un cuțit acum câțiva ani, că mă tot încerca o stare, dar n-am lăsat-o mai mult de o săptămână că deja mă certaseră cunoscuții și atunci da, chiar îmi dăduse cerere de prietenie un ciudat cu mască. Dar sincer mai bine un psihopat cu cuțit sau mască să-mi trimită cerere decât ăștia cu ochelarii lor de soare și cu mașinile lor. Pfff, nu suport și nu am să suport vreodată arogantul, dar mai ales bărbatul arogant. :/
Eu nu mă refer aici la oameni care merg în concediu la mare și poartă ochelari de soare pe o plajă și fac și ei o poză și o pun pe net, mi se pare total normal, dar în rest la ce ți-ai face fotografii cu ochelari de soare? Nu pot să pricep, dacă asta nu denotă aroganță nu știu ce straight face Nu-i suport.

| relian a răspuns:

Primesti de la barabati cereri pentru ca probabil ai pus poze cu tine, ai scris ca esti singura si nelinistita, iar barbatii incearca si ei, ori unia macar asa sa isi mai clateasca ochii laughing

Daca tu spui de cereri, da si mie adresa ta de pe Facebook. Restu ce crezi tu, stai linistita nu te fura nimeni happy0 nu te vinde nimeni, nu iti sparge nimeni adresa.
Noi astia grasi adica? Vrei sa spui ca esti grasa? Pfff daca esti grasa,. atunci nu mai vreau adresa de Facebook laughing

| blackann a răspuns:

rolling on the floor))

sigur!
vor sa ti fure un plaman.
si o mana.
si degetul stang de la piciorul mic.

| blackann a răspuns:

rolling on the floor))

sigur!
vor sa ti fure un plaman.
si buricul.
si degetul stang de la piciorul mic.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Respingi frumos cererile si cu asta-basta. Simplu! Iti faci prea multe probleme fara rost.

| TheGentleman a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Pe insta e mai rău, primești cereri de la firme de marketing/analytics sau de la țepari cu ....ai castigat nu știu ce... sau de la companii

| DjSannan a răspuns:

Este într-adevăr posibil să fii urmărit online și să fii răpit pentru trafic de carne vie și/sau organe. Din păcate, în ultimii ani au existat o mulțime de cazuri în care această crimă s-a întâmplat. Cu toate acestea, este important să țineți minte că aceste cazuri sunt rare și nu trebuie să vă temeți în mod nejustificat.

În ceea ce privește prisma prostituției și traficului de carne vie și organe, acestea se referă la persoanele care sunt vulnerabile din punct de vedere social. Acest lucru înseamnă că, în general, persoanele care sunt în situații vulnerabile, cum ar fi cele care sunt sărace, fără adăpost, fără serviciu, etc., sunt mai susceptibile să fie ținta acestor activități criminalice. Deci, în general, persoanele obeze nu sunt mai susceptibile decât normalul, însă în cazul în care sunteti într-o situație vulnerabilă, ar trebui să luați măsuri de precauție.

| AdioTPU a răspuns:

Pentru ca-s multi tipi singuri care ies la agățat în mediul virtual, dat fiind refuzurile pe care le intampina în viața reală. Depinde. Nu toți au aceleași intenții. Acum depinde ce postezi. Dacă postezi poze sexy vei atrage cereri de prietenie de la mai multi tipi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Păi laughing e posibil, tu știi că au zis la știri că au crescut cazurile? happy
Tu ai idee măcar cât costă un rinichi? Nici eu rolling on the floor), dar știu doar că pe piața neagră, poate costa cât o casă sau aproape o casă.
Dar cu buricul și cu degetul ce naiba să facă? rolling on the floor)
Ei vor organe să le vândă pe piața neagră. Să facă bani mulți. happy

| Dismally a răspuns:

Nu e nicio organizatie oculta big grin Sunt doar barbati care te vad la sugestii de prieteni si probabil vor sa vorbeasca cu tine.

| Mosotti a răspuns:

Pai doar nu oi primi cereri de la fete! Primesti de la barbati lesinati dupa o p.
Nu are cum sa-ti sparga contul daca ai pasu bun. Niciodata sa nu pui acelasi pas in mai multe locuri!
Orice ai, seteaza pasuri diferite si scrie-le ordonat undeva cu site, user, parola, mail, pas de la mail.

Nu are treaba cu rapirile si alte alea, sunt suleristi din astia care spera si ei sa ii bagi in seama.
Ca nu doar tu primesti asa.

Nu te poate urmari nimeni in afara de aia de care vorbeam dincolo, adica aia din politica, SRI, justitie, politie, curte constitutionala.
Dar aia nu au treaba cu organe, ca aia fac rost repede, nu trebuie sa vina pe Facebook.
Se uita pe listele de spitale, vede care au analizele bune, se duce, ii face aluia/aleia o anestezie de nu stie ce l-a lovit, ia probe, daca e compatibil, dispare...si aia e. Si celelalte organe poate le vinde la negru pentru alti smecheri.
Nu poate sa dispara din prima ca nu se stie daca e compatibil.
Asa se face. Naivii zic "aaa nuuuu domne...nu se poate".
Si cine crezi ca va cerceta cazu? Nimeni. "da domne, am cercetat, nu stim unde e".

Astia te-ar prinde repede. Ii prind si pe aia cu nr pe cartela unde ai impresia ca nu se stie cine esti si unde.
Ala care a sunat la spital sa zica ca a pus o bomba, l-a prins.

Daca organele unui obez sunt bune, sincer nu stiu! Depinde daca-s afectate de grasime, daca in tesuturile lor e sau nu grasime mai mult decat trebuie.
Dar daca...sa alegi, intre sa mori sau asa, accepti si un organ mai dolofanel putin. S-a rezolva dupa, daca pacientu e normoponderal, poate slabi mai departe si se reface si organul nou. Si dupa aia isi revina la loc si odata cu organul degresat.

Deci stai linistita ca nu ti se intampla nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Deci exact de aceea am și pus întrebarea laughing)
Crezi că interesa pe cineva că mi-a spart mie Facebook-ul rolling on the floor)

Ideea era că voiam să aflu cum se fură un om pentru organe și organele dintr-un om. Dar am zis să fiu puțin mai dramatică și why not să mai și atrag atenția omuleților din online, că și în online există mafie și că și aici se pot face perversiuni și mânării. happy

Hai că acum am mai aflat ceva. happy
Deci tu spui că justiția te caută de fapt?
Adică stai, tu vrei să spui că și statul e băgat în treaba asta cu mafia de organe?! sad

Și crezi că e ceva rău că am o parolă peste tot? happy Adică eu am aceeași parolă la toate chestiile din online. Pentru că o uit mereu, de fapt la unele am doar cifrele schimbate dar în principiu e aceeași parolă laughing) și de aceea le uit care la care le-am pus oricum laughing)

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu are cum sa-l sparga contul daca nu pui pasu 1234, daca fura pasurile fura adminu de la FB, sa o credem noi ca pasurile la usere nu apar in tabela de date.
Normal ca e rau sa ai acelasi pass peste tot, ca daca o afla din unul din locuri, esti gata.
Trebe notate, eu am scris site, user, pas, mail, pas mail, pe hartie! Nu in calculator. Ca la hartia din sertar nu pot intra nici hackerii.
Pai la unii le-a luat lista cu parole si usere, mailuri, site-uri din calculator! Si se mirau vaaai mi-a spart si mailu, si aia si ailalta. Si ala habar nu avea ca a fost copiata lista aia. Cine stie pe ce link a apasat.
Normal ca si online e mafie.

La nivel inalt ti-am zis cum iti face, la nivel de amatori (ca asta nu am zis data trecuta) te prinde, iti face anestezie si te baga intr-o duba ceva, si gata treaba, dar s-a si zis asta, ca eu de acolo stiu.
Mi se pare ca la Bulgari s-a intamplat, are medicul lor platit, te taie, pac pac zbang, apoi te coase la loc si te duce nu stiu unde poate la un spital ceva si ii suna pe aia de nu stiu unde ca in fata e un pacient asa si asa.
Sau.te lasa acolo.
La aia si la rusi, ukrainieni mafia era mult mai nasoala, la noi era parfum.

Te trezeai cu copaci in drum seara cand te duceai cu autocaru nu stiu unde in Bulgaria, si urcau hoti cu arme si va jefuiau, s-a zis la TV.
La noi inca in 33 ani n-am auzit asa ceva.

Justitia te cauta daca are motive si interes sa te caute. Te gaseste imediat, da poza peste tot si da si recompensa, si esti pa la nivel mondial daca isi pune mintea.
Doar sa te duci in munti undeva, dar acolo nu ai viata, e total invers a ce vrei tu, desi daca da drumu la sateliti, poate da de tine si pe acolo, nu stiu, asteapta sa pleci de acolo nemairezistand in conditii de evu mediu. Asta daca mai esti, ca daca vin animale te aranjeaza alea repede, mai ales cand te vede asa mai dolofana "mmm ce masa buna avem si multa".

Nu stiu daca statul e bagat in asta cu organe, poate o fi. Poate mai degraba directorii de spitale, desi si aia tot politic is pusi. Dar sigur statele is bagate in mari transporturi de droguri.
Se cam stie, deci atunci de ce n-ar fi si in faza cu organele. Dar la droguri se castiga bani enorm de multi si repede, de ce s-ar complica cu organe?!
Droguri stii de unde le iei, ai mereu oricand, la organe e mai dificil si cererea nu e asa uriasa ca la droguri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Omg! Bulgaria zici? :o
Păi Bulgaria e chiar lângă mine sad te rog eu nu mă speria sad mai și merg aproape mereu noaptea cu mașina până la graniță cu Bulgaria. sad Crezi că pot face din astea, adică să te răpească și din mașina personală?! sad
Ahh și eu care mă gândeam mereu să mi fac curaj și să cobor și eu o noapte în pădure, ca să dorm sau de fapt să stau, să privesc cerul și stelele. happy Sincer, o să mi se taie să mai ies nopțile la condus după ce mi-ai povestit aici. happy Ba chiar văd mereu câte o mașină dubioasă pe aici pe la graniță.
Da și se știe clar că statul e cu mafia de droguri cot la cot, altfel sincer, nici nu ar face cine știe ce profit. Statul e în spatele la tot. Sper doar să-mi amintesc asta câne vreau să renunț la drept, să nu fie cum am făcut și cu psihologia laughing) ar fi bine să mai fie și cineva corect prin mediul ăla. happy Deși eu știu că nu aș ceda în fața banilor chiar și așa cu dorința mea de îmbogățire, doar știu că nu am copiat niciodată în liceu, chiar dacă nu aveam cele mai strălucitoare note. laughing) Dar sigur sunt slabă de îngeri și deci tot aș face mânării când m-o amenințq vreuni că mă ucid. happy Aici da, asta este slăbiciunea mea, frica happy
Ca să vezi că totuși Satan nu stă locului și cu ceva tot te încearcă, doar să nu te duci în Rai, pur. happy De altfel se și spune că frica vine de la Satan. laughing)

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai inteles, nu te rapeste de la noi, ci la ei cand esti pe teritoriu lor. Dar nu se intampla asa mereu, poate era un caz la 1-2 ani ceva, ceva intamplator.

Stai la un loc cu padurea! Daca sunteti mai multi merge.
E n-ai ceda in fata banilor, asa zic toti pana sa fie in situatia aia, orice are un pret.
Ia sa zica "faci aia dar iti dam vila cum vrei tu, padure de care vrei tu si altele", sa vezi cum faci pana la o anumita limita zic.

Eu sincer as face. Frica avem toti, nu asta e problema.
Si daca te ucide, aia e, oricum murim odata, asa ca de asta nu am frica daca ma ucide brusc sa nu simt.

Lasa ma pe satan ala ca nu se pune el cu noi.