Da se pot muta iar ce ai auzit tu e o minciuna ba chiar dimpotriva se misca mai bine deoarece telefonul poate sa ruleze mai bine fara memoria interna incarcata la maximum sper ca te-am ajutat
Scrie ca se pot muta toate, dar practic multe nu or sa mai mearga dupa ce le muti, decat daca au fost facute pentru asta. Cele care ruleaza ca service nu or sa mai functioneze corect, iar cele care merg mutate or sa miste mai lent(mai ales daca ai un card incet de clasa mica).
Unii scriu la descrierea aplicatiei daca poti s-o muti pe sdcard, sau vezi in managerul androidului daca merge butonul "move to sd card". Nu folosi aplicatii care le muta fortat pe sd card ca e posbil sa ai multe surprize.
Cel mai bine e sa iti muti pozele, filmele si muzica pe sd card prima data, apoi vezi daca ai nevoie de si mai mult spatiu.
În manager-ul de aplicații și în Clean Master îmi scrie că le pot muta numai pe cele care le-am instalat din magazin play. De exemplu Youtube, Google+ și altele preinstalate nu se pot muta. Și îmi iau card de 8 GB, class 10 de la Kingston, deci consider că e bun. Ce zici de acest card?
E destul de ok, daca iti muti documentele si jocurile mari(gen angry birds) ar trebui sa rezolvi problema fara prea multe batai de cap. Aplicatiie mici de 1-20mb care le folosesti des ar fi bine sa le pastrezi in memorie, pentru ca memoria interna e mai rapida.
Sau mai repede il cumperi de aici http://www.pcgarage.ro/......ate-16-gb/ ai transport gratuit daca cumperi cu cardul.