Prietene XP SP2 este foarte vechi si numai are suport. acum are suport doar SP3 (pana in aprilie 2014 cand se termina de tot cu windows xp). ai instalat placa video (cred ca nici nu te lasa cand vede ca este SP2)?
Iati o placa video dedicata, integrata nu e pentru jocuri si nu iti vor merge
Daca ai pci-e iti recomand hd6670 1gb ddr5 daca ai AGP, recomand un hd3650 512mb ddr2 macar
Da, asta iti recomand si eu. daca totusi ai un calculator mai performant (cu minim 4GB de RAM si procesor dual-core) iti recomand windows 7 pe 64 de biti (x64). stiu si mie mi-a placut windows xp si am lucrat vreo 10 ani cu el dar de-acum este vechi si l-am schimbat de 1 an cu windows 7.
Dar la widows vista merge sa instalez driveru' placii video?
Da ar merge insa nu-ti recomand vista, este unul dintre cele mai proaste windows-uri.
As vrea sa mi instalez sp3 dar nu imi merge pc-ul meu e praf are procesor :2.2 Intel celeron450 ram 896 MB nu imi merge nimic pe el
Cum sa nu mearga XP? adica XP ar trebui sa mearga neaparat si posibil si vista. 7 sau 8 in niciun caz.
Pai asta e parea a2-a. ala nu e calculator pentru jocuri, adica ai procesor single-core si RAM foarte putin. nu stiu ce jocuri ai mai putea juca cu el, doar dinalea vechi.
Http://www.emag.ro/desktop-pc/filter/tip-sistem-f206,gaming-v2298/c
zi-mi un pret si iti caut eu unul bun pe-aici sau daca vrei iti zic cam ce ar trebui sa aiba.