Daca zici ca ai reinstalat deja winu, atunci ai probleme cu racirea desfa-l si tu si curata cooleru de praf, daca ti-e frica du-te cu el la un service de calculatoare si ti-l curata ei dar te costa vreo 20 30 de lei sa il curete,
Reinstaleaza-ti windowsul, sau urmeaza pasii urmatori :
1 ) dezintaleaza-ti programele
2 ) dai click dreapta pe Computerul meu, dai click complec dupa aceea click pe performanta adica setari si debifezi tot.
3 ) click dreapta pe Computer meu, intrii tot in setari la performanta dupa aceea ai o bara sus unde scrie complex. Dai click pe ea, mai jos ai modificare, dai click pe ea si modifici la dimensiune initiala si scrii ( stergi ce scrie la dimensiune initiala ) si scrii aceeasi Dimensiune pe care scrie la dimensiune maxima.
4 ) dai o defragmentare, click pe my computer, click dreapta pe disk local c, propietati, intrumente, defragmentare.
5 ) scaneaza pc de virusi
6 ) cam atat
FUNDA TE rog eu mult!
Ti-as fi recunoscator daca ai scrie in romana, i-am reinstalat deja windows-ul, l-am defragmentat, am kaspersky 2013, n-are virusi
Si din cate vad eu e cam normal sa iti fie frica pentru ca trebuie sa il desfaci de tot ca sa il scuturi de praf.