Cand ai instalat setarile astea s-au facut automat. Intra la setari internet si pune ca punct de acces implicit Vodafone live!
Sau incearca sa instalezi un browser gen opera mobile si cand deschizi browserul sa te intrebe ce vrei sa folosesti in aceea sesiune, de ex te lasa sa alegi daca vrei wifi, sau pe Vodafone live. Poate tu vrei sa accesezi internetul cu browserul default si de aia. Dar ti-am spus daca setezi punctul de acces implicit nu o sa ai probleme nici cu ala.
Intri la Vodafone pe site si dai sa iti trimita setarile. https://www.vodafone.ro/......telefoane/ Intrii aici si dai la "Trimite setarile prin SMS."
Am spus asta, ori ca ti le trimiti tu singur dpe site, ori ca lle trimit ei automat de la *222 sau direct din centrala cand vorbesti cu un angajator din ala tot aia e!, imi trebuiesc niste puncte de acces facute manual. trebuie de exemplu. titlu vodafone.live si punctu de acces e sub forma de site unde sa se conecteze, ceva in genu. vodafone.ro/live... dar nu le stiu, si asta caut. mersi oricum
Acum am facut niste puncte de acces d la Vodafone, ca am gasit cate ceva p'acolo. si am trimis si setari automate la 2 adrese da n'am primit nimic deocamdata, si la browser merge netu. nu mi se conecteaza programele la net. inainte se conectau, de asta am problema cu setarile si caut punctele alea