| Cr9Ja a întrebat:

Sal.nu imi merg jocuri care in trecut imi mergeau? acum am windows 7 ultra si inainte xp, dar nu m-ai am driverele si mi-am luat win7 k se inst singure. Am 2 gb rami placa de 1 gb 4 procesoare de 2, 6,... Dc nu imi merg jocurile? sa trec pe xp? sa fac un update la placa video? cum fac updatul? mc mult

10 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Baga din nou XP.2GB pe windows 7 si vrei si jocuri? Nu se prea poate.
Nu merg multe jocuri pe 7 decat astea aparute recent si trebuie sa ai multe resurse sa le joci mai ales pe windows 7.

Instaleaza windows XP si or sa mearga. Daca vrei 7 si gaming trebuie cam asa:

cam 8GB RAM ca sa fi sigur ca nu ai probleme

2 Placi video puternice chiar 3 daca iti permiti

Un procesor puternic, mai bine de la AMD ca e si mai ieftin, mai bun in jocuri si gasesti cu pret mic la frecvente ridicate si de
obicei placile de baza pentru AMD au RAM DDR3 care e mai ieftin.

Windows 7 + anti virus si ce mai ai deschis pe acolo cred ca te-au facut de 1 GB RAM chiar mai mult.

Si scrie procesor cu 4 nuclee nu 4 procesoare ca induci in eroare.

| Calapod_Andrei-Catalin_1995 a răspuns (pentru Wehrmacht):

Huaaa 8 gb ram 3 placi video rolling on the floor) ce sa faci cu atata sa joci 10 jocuri deodata laughing))))

| Wehrmacht a răspuns (pentru Calapod_Andrei-Catalin_1995):

Frate,tu faci cum crezi.Eu spun ce ar fi mai bine pentru gaming.Ce am zis eu o sa te tina mult si bine, nu o sa schimbi peste 2 ani.

la placi mai inteleg...dar cu RAM-ul de ce razi? Sunt PC-uri pentru gaming si cu mai mult.Nu o sa ai toata memoria la dispozitie mai ales pe windows 7 cum vrea el.

Sau ai intrat asa ai vazut 3 placi video si 8 GB si ai inceput sa razi fara motiv?

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Buna.windows 7, nu e pentru jocuri.7, nu accepta orice joc.jocurile,sunt concepute exact pentru win 7...unele.asa,ca sfatul meu, treci la XP-SP-2, 3.big grin

| Fabian20 a răspuns:

La xp nu mai ai driverele nu? le poti cauta pe net...nu iti merg jocurile dinainte din cauza windowsuluiwinking...incearca sa bagi tot xp, cauti driverele pe net si o sa mearga jocurile

| Ando1dul a răspuns:

Posibil nu-ti merg din cauza windowsului. wind 7 e mult mai "pretentios" la jocuri.adica are cerinte mai mari.mai bine bagi xp sp3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cate procesoare ai ma? 4? da unde te crezi la NASA/Pentagon.
Probabil aveai in PC jocuri care mergeau doar pe platforma XP asa ca treci inapoi la XP...

| Danişor a răspuns:

Posibil sa nu iti mearga jocurile din cauza windowsului. Windows 7 e foarte pretentios si consuma mult ram 1gb si windows xp conusma 100 mb rami.Deci ar trebui sa treci pe xp sp3.

| Dynu96 a răspuns:

Sall. parerea mea este ca tie nu iti merg jocurile pentru ca ai pc slab, windows xp nu foloseste mult din rami sau placa video sau procesor. Windows 7 foloseste mult mai mult.De exemplu windows 7 foloseste aproape un gb ram, pe cand xp poate 100 de mb rami si uh cum ai putini nu iti merg jocurile din cauza asta.

| usernameandtrewi a răspuns:

Poate din couza windowsului nu l-ai fi instalat bine