Posibil nu-ti merg din cauza windowsului. wind 7 e mult mai "pretentios" la jocuri.adica are cerinte mai mari.mai bine bagi xp sp3
Buna.windows 7, nu e pentru jocuri.7, nu accepta orice joc.jocurile,sunt concepute exact pentru win 7...unele.asa,ca sfatul meu, treci la XP-SP-2, 3.
La xp nu mai ai driverele nu? le poti cauta pe net...nu iti merg jocurile dinainte din cauza windowsului...incearca sa bagi tot xp, cauti driverele pe net si o sa mearga jocurile
Sall. parerea mea este ca tie nu iti merg jocurile pentru ca ai pc slab, windows xp nu foloseste mult din rami sau placa video sau procesor. Windows 7 foloseste mult mai mult.De exemplu windows 7 foloseste aproape un gb ram, pe cand xp poate 100 de mb rami si uh cum ai putini nu iti merg jocurile din cauza asta.
Baga din nou XP.2GB pe windows 7 si vrei si jocuri? Nu se prea poate.
Nu merg multe jocuri pe 7 decat astea aparute recent si trebuie sa ai multe resurse sa le joci mai ales pe windows 7.
Instaleaza windows XP si or sa mearga. Daca vrei 7 si gaming trebuie cam asa:
cam 8GB RAM ca sa fi sigur ca nu ai probleme
2 Placi video puternice chiar 3 daca iti permiti
Un procesor puternic, mai bine de la AMD ca e si mai ieftin, mai bun in jocuri si gasesti cu pret mic la frecvente ridicate si de
obicei placile de baza pentru AMD au RAM DDR3 care e mai ieftin.
Windows 7 + anti virus si ce mai ai deschis pe acolo cred ca te-au facut de 1 GB RAM chiar mai mult.
Si scrie procesor cu 4 nuclee nu 4 procesoare ca induci in eroare.
Huaaa 8 gb ram 3 placi video ) ce sa faci cu atata sa joci 10 jocuri deodata ))))
Frate,tu faci cum crezi.Eu spun ce ar fi mai bine pentru gaming.Ce am zis eu o sa te tina mult si bine, nu o sa schimbi peste 2 ani.
la placi mai inteleg...dar cu RAM-ul de ce razi? Sunt PC-uri pentru gaming si cu mai mult.Nu o sa ai toata memoria la dispozitie mai ales pe windows 7 cum vrea el.
Sau ai intrat asa ai vazut 3 placi video si 8 GB si ai inceput sa razi fara motiv?
Posibil sa nu iti mearga jocurile din cauza windowsului. Windows 7 e foarte pretentios si consuma mult ram 1gb si windows xp conusma 100 mb rami.Deci ar trebui sa treci pe xp sp3.