Pai uite aici cu masini: need for speed carbon, need for speed most wanted, shootere: call of duty 4 modern warfare, call of juarez, daca vrei de groaza: amnesia, cam atatea stiu si toate dunt dupa 2005 aparute, sfayul meu ar fi sa-ti schimbi placa video
1.Nu stiu 2.Desfaci unitatea, iei placa video si o duci la un om care se pricepe 3.Cam 17-18 milioane 4. Nu exista asa ceva! Si apropo si mie imi mrg assasin creed si dead island mi se misca foarte greu Sper ca ti-am fost de ajutor!
1. Placa video contie o memorie proprie care se masora in Mb/Gb, parte hardware cooler, socket etc.(prea complex pentru a enumera ). Placa video poti sa o afli astfel :START->RUN -> in caseta care iti apare scrii dxdiag -> yes -> display-> si iti va arata modelul placii video si memoria exprimata in MB. 3 Aici un Asus cu I5 care iti va rula jocurile dorite :http://www.shopmania.ro/notebooks/p-asus-x75vd-ty001d-38816336.4 Nu exista un program anume insa problema poate sa apara din cauza procesorului / memorie Ram daca ai un fps scazut atunc cand te joci. Salut!
Contine memorie ram GDDR, la diferite frecvente care se cumuleaz, a contine un procesor propriu GPU, si un chipset, care de obicei da numele placii video, de ex ati / nVIDIA.
Incearca belarc advisor pentru a identifica hardwareul.
Cat despre laptop nu scapi fara 2000 lei, si chiar si asa vei avea unele frustrari.
Salut descarca programul asta:http://www.softpedia.com/progDownload/GPU-Z-Download-85523.html si il instalezi. acest program iti zice totul despre placa ta video. si nu exista nici un program care sa-ti faca jocurile sa mearga bine. eu ti-as recomanda sa scrii aici ce piese ai in pc prin urmatorii pasi: dai click in dreapta pe my computerul care se afla in start si ne zici ce procesor ai si cat ram ai, daca nu te descurci scrie tot ce vezi acolo, apoi ne zici ce scrie despre placa ta video folosind programul pe care ti l-am recomandat mai sus, si in final ne zici ce jocuri vrei sa joci, si vei primi un raspuns daca calculatorul tau iti duce jocurile respective sau nu
Sal,sper sa ma ajuti cu niste jocuri, am dat click dreapta pe my computer apoi propertie -general, si uite ce scrie:System:Microsoft Windows XP Professional, Version 2002, Service Pack 3 Registered to:eleet, eleetGroup, 55274-640-8365391-23067 Computer:Intel(R) Pentium(R) Dual CPU, E2160 @ 1. 80GHz, 1.80 GHz, 2.00 GB of RAM, Physical Anddress Extension cam atat scrie....In primul rand spune-mi sincer daca este un pc bun si o placa video buna apoi spune-mi ce jocuri ar merge.MERSI
E destul de bun calculaorul tau dar nu mi-ai dat detaliile de la placa video pana acum iti merg destule jocuri dar descarca si programul asta: http://www.softpedia.com/progDownload/GPU-Z-Download-85523.html si instaleaza-l si zi-mi placa ta video
Uite aici :Name:RadeonX1550 Series GPU:RV505 Revision:N/A (asta nu scrie ingrosat ca si celelalte) Technology:90 nm Die Size:Unknown (nici asta) Release Date:009.012.020.002.022661 Device ID:1002-7147 Subvendor:Sapphire/PCPartner(174B) ROPs:4 Bus InterfaceCI-E 1.1 X16 @ X16 1.1 (si apoi un semn al intrebarii mic ) Shaders:4Pixel/2 Vertex DirectX Support:9.0c/SM3.0 Pixel Fillrate:2. 0GPixel/s Texture Fillrate:2. 0GTexel/s Memory TypeDR2 Bus Width:64 Bit Memory Size:256 MB Bandwidth:5.3 GB/s Driver Version:ati2mtag 8.391.0.0 (Catalyst 7.7)/XP GPUClock:500 MHz Memory:329 MHz Shader:N/A (nici asta nu e ingrosata) Default Clock:500MHz Memory:333 MHz Shader:N/A (nici asta...) ATI CrossFireisabled Computing : OpelCL, CUDA, PhysX, DirectCompute (niciuna nu este bifata....cam atat. Este buna?
Hai mai bine sa vb pe mess uite id meu:firstfishbot
E cam slabuta placa video dar ce jocuri vrei sa joci?
NFS MW si COD 4 MW le am ....ms dar cum ai reusit sa stii ce jocuri imi merg mie? si cat costa o placa video buna si noua?
anonim_4396 întreabă: