| Spydi a întrebat:

Sal TPU, am o problema cu pc pe scurt am instalat un antivirus Avast, dupa nu eram asa de multumit de el si m-am decis sa il sterg. dupa cateva zile vad ca imi da o eroare: "c:/progam files/Avast sofware/ avast/aswmonVD. dll. An installable virtual devince driver failed dll initialization. choose >>close to terminate the application" si nestii ca era de la avast am dat ignore neştiind ce fac acum cand dau rr la pc astept start up si cand se incarca eran albastru si eroarea: "stop c0000021a {fatal sysitem error the windows logon proces" am gasit ceva pe net cu sa scap de ea numai ca nu gasesc acel fiser nicaeri ce pot sa fac dau funda! help va rog!happy multumesc o zi buna happy

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Probabil ca n-ai facut corect dezinstalarea. O solutie ar fi sa faci o restaurare a sistemului (n-ai spus ce Windows ai) si apoi sa dai cu Regcleaner pentru curatarea registrilor. Daca asta nu functioneaza singura solutie ramane stergerea completa a HDD-ului si reinstalare Windows.

3 răspunsuri:
| Spydi explică (pentru Salontanul):

Aaaaa! da aseara imi aduc perfect aminte am sters mai multe progame pe care nu le mai foloseam dar am dat din greseala pe msn si l-am sters si de atunci nu mai merge i-am dat rr si ecram albastru si eroarea de mai sus!

| Spydi explică:

Ma mai ajuta cineva

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Spydi):

Spune ce ai de spus. Eu am sa te ajut cat pot, numai ca nu stau tot timpul pe TPU. Maine, de exemplu, sunt de serviciu. Tu scrie-mi aici si eu voi incerca sa fac tot ce pot si cand pot.