Da, e bine pentru orice 7 dar iti recomand sa ramai pe XP findca consuma mai putine resurse si e cam la fel la aplicatii suportate!
Daca functioneza bine, ti-as recomanda sa nu il schimbi... s-ar putea ca un anume kit sa nu fie bun si sa iti frangi gatul...
PC-ul tau suporta 7 foarte bine. Poti sa-l schimbi daca vrei un look mai avansat, dar 7 foloseste mai multe resurse decat xp.
Salut!
O întrebare bună ar fi: La ce foloseşti PC-ul? Mai mult pentru jocuri?
La cerinţele astea da, ai putea face bine să-l instalezi. Dar varianta pe 32 de biţi.
În ceea ce priveşte compatibilitatea majoritatea programelor şi jocurilor pot fi rulate pe Windows 7 (oricum poţi seta compatibilitatea cu click dreapta -> Properties şi de la compatibiity). O piedică în rularea programelor poate fi tema de la Windows 7, care nu e prea "agreată" de celelalte programe.
După cum am spus, contează cel mai mult la ce vrei să foloseşti computerul. Cu Windows 7 nu ar trebui să ai probleme.
Spune-mi spre exemplu un joc pe PC care-ţi place ţie să văd dacă are vreo problemă Windows 7 în a-l rula.
Părerea mea este că îţi va plăcea Windows 7 mai mult.
Pai acuma am o problema far cry 3 cand vreau sa intru in meniu mi se incarca intruna si degeaba, iar daca mias pune windows 7 imi instalez dx 11 si o sa ma apuc de just cause 2
Înţeleg.
Jocurile astea vor rula fără probleme pe Windows 7.
Recomandat ar fi să ai şi update-ul făcut la placa video.
Driver genius e un program bunicel pentru instalarea de drivere şi update-uri iar slim drivers pentru update-uri, e gratuit.
Deci, pentru ce doreşti tu, eu zic că poţi încerca Windows 7.
Să-mi zici dacă mai ai nevoie de ceva.
anonim_4396 întreabă: