| unnene a întrebat:

dc tot mi se blocheaza pc-ul? am instalat win de vreo 8 ori. am placa de baza asrock n68c-s ucc cu placa onboard nVIDIA geforce 7025 de 512 mb, procesor amd athlon 2 4300e 2, 7 ghz memorii ddr3 de cate 2 gb ( 2 memorii ) si o placa pci express ( dedicata) nVIDIA geforce 210 de 1gb. eu cred ca gresesc la instalarea driverelor. pe cd de la placa de baza am: all in one driver(placa de retea ....etc), vga onboard( placa video onboard), hd sound(sunet), amd driver( pentru procesor) si pe cd-ul de la placa dedicata am drivereul pentru placa. unde credeti ca gresesc? daca puteti dati-mi voi niste pasi care trebuie urmati. nu spuneti ca sunt componentele, pentru ca nu e asta. deci va rog daca puteti sa imi dati niste pasi pe care sa ii urmez. multumesc anticipat. dau funda! vreau mai multe raspunsuri.

8 răspunsuri:
| ExiT90 a răspuns:

Daca iti ingheata ecranul si esti nevoit sa dai restart, e din cauza HDD-ul, iti sare bratul de citire. Numai bine!

| eucumine010 a răspuns:

Daca e Windows 7, numai instala nici un driver, pune-l sa isi faca update, le gaseste el pe cele ce nu s-au instalat deja odata cu sistemul. Apoi nu ai explicat concret problema. Se blocheaza in ce sens? cum cand etc

| unnene explică (pentru ExiT90):

Exit am win 7 si dupa ce se deschide pc-ul si ma duc in proprietati sau prin alta parte se blocheaza si apare bsod

| ExiT90 a răspuns (pentru unnene):

Nu lucrez cu Win7, deci nu stiu ce sfat sa-ti dau... Sper sa gasesti un raspuns bun. Numai bine!

| FlorinM28 a răspuns (pentru unnene):

Incearca sa dai mai multe detalii...

| unnene explică (pentru FlorinM28):

Ce detalii? am dat deja destul de multe. se blocheaza. ingheata pur si simplu. pe net, in jocuri sau cand il deschid.

| FlorinM28 a răspuns (pentru unnene):

Iti merge coolerul de pe procesor? Eu incerc sa te ajut asa ca nu mai fi asa irascibil. E foarte greu sa depanezi pe nevazute.

| unnene explică (pentru FlorinM28):

Am pus windows 8. si imi da o eroare "clock watchdog timeout". am gasit pe site-uri, in engleza, ca poate sa fie ba de la procesor, ba de la drivere instalate gresit. am gasit si cum se poate rezolva problema. nu sunt sigur daca e bun asa. poti sa imi dai niste pasi care trebuie urmati? si apropo coolerul merge. e nou.