Nu e vorba ca e suprasolicitat.Incearca sa iti instalezi anti virusi pe el si de la jocuri poate sa ti se miste greu.Stai linistit nu cred ca e din vina da :* Sper ca te-am ajutat :*
Salut! Un PC\Laptop ruleaza greu cand are virusi, ii suprasolicitat sau are prea multe programe care ruleza deodata. Deci dupa mine zic ca ai virusi in el (daca ai descarcat jocuri/filme/muzica) de pe site-uri care nu is de incredere e posibil sa fi contactat virusi. Incearca sa iti reinstalezi Windows-ul, dupa ar trebui sa mearga bine...parerea mea. Bafta.
De cand nu ai mai schimbat windows-ul? Eu il schimb cam la 6 luni.
Nu stiu de ce, dar dupa ce instalez windows-ul din nou, merge iarasi bine.
Incearca sa iti reinstalezi Windows-ul, dupa ar trebui sa mearga bine.Si mie imi mergea foarte greu, dar am schimbat windows-ul si acum merge mai bine si nu mai descarca jocuri, muzica, poze poti lua multi virusi.Si apropo baga toate pozele, muzica si tot ce ai pe calculator pe disk D, asa mi-a zis baiatul care mi-a facut laptop-ul.Bafta!
Nu știu. Încearcă sa ii faci o defragmentare de disc. Sau reinstaleaza Windows-ul. Ce laptop ai?
Nu instala niciun antivirus. O sa iti faca pc-ul sa mearga mult mai greu. Incearca sa reinstalezi windows-ul. Iti garantez ca va merge.