| thewinner27 a întrebat:

Sal TPU. fratele meu vreau sa isi cumpere un nou pc dar nu are decat 1000 lei eu ma gandeam sa puna hfdul unitate optice si carcasa de la pcul vechi sa se incadreze in buget. hddu si unitate optica nu sun dinalea sata sunt vechi

Răspuns Câştigător
| Me2 a răspuns:

Daca nu sunt SATA,asta inseamna ca sunt IDE,as face un sistem pe Intel,dar nu au placi de baza cu conectori IDE,decat sata,iar cele cu IDE sunt foarte scumpe, asa ca vom merge pe un PC AMD!
Am pus si un dvd-rw, pentru ca placa de baza are doar un singur conector ide, hdd-u il poti folosi pe cel vechi, la fel si carcasa
Procesor de nivelul unui g530 de la Intel
Placa de baza ok
4 gb ram
sursa de calitate
hd 6670

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/587448/
Vei putea juca si cele mai noi jocuri pe medium/high pe 1024x768
Dar daca vrei rezolutie mare 1920x1080 pui detaliile la low

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea am inteles ce ai vrut sa scrii la hfdul dar la 1000 de lei gaseste pc nou

Răspuns utilizator avertizat
| thewinner27 explică:

Hddul sc se vede mai jos ca am scris corect

| thewinner27 explică (pentru Me2):

Repet nu este pentru mine eu am un quad core si o placa de 4gb si ma joc orice la tot max dar eu ma gandeam asa ca iese putin mai bine la proc http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/587546/

| thewinner27 explică (pentru anonim_4396):

Stiu ca se gaseste nou dar de unde sunt eu numai de gaming nu e

| thewinner27 explică:

Ca sa ii imprumut eu unitatea mea optica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru thewinner27):

De unde esti?

Răspuns utilizator avertizat
| Me2 a răspuns (pentru thewinner27):

Degeaba ai pus o placa video de 4 gb, e muult mai slaba decat cea ce am pus eu, chiar daca amea are 1 gb
O placa video buna nu se ia dupa memorie,asta e ultimul lucru la care trebuie sa te uiti la o placa video
Procesorul grafic trebuie sa fie unul bun si cu frecventa ridicata
Versiunea de pixel shader
Bitii pe care ii are
Si vechimea placii
Apoi memoria
Placa ta video e foarte slaba in gaming, la fel si a mea pe full hd, dar cea pusa de tine e PRAF!
in al doilea rand -ai pus o sursa foarte slaba, o pocnitoare, daca o sa fie caderi de tensiune ia-ti la revedere de la PC
Nu scoate nici 200 w sursa aia
Sursa pe care ti-am pus-o eu e mult mai buna
Degeaba ai pus procesor x3 (deblocabil in x4 daca ai o sursa praf, va face BUMM sursa), in gaming iti trebuie o placa video cat de cat ok, poti sa ai procesor cu 100 nuclee daca nu ai o placa video,iti mai spun,placa aia video e o prostie, sursa la fel, nu va tine sistemul
Daca nu iei ce ti-am recomandat eu o sa regreti, vei vedea
Fa ce vrei, sper ca vei face alegerea corecta

| Me2 a răspuns (pentru thewinner27):

Apropo,chiar daca e sursa integrata, nu e chiar ca un delux, e putin mai buna