| IntrebarileMele111 a întrebat:

Sal TPU, ma voi duce sa imi cumpar o placa video noua pentru ca a mea este varza, la ce trebuie sa ma uit sa stiu daca placa care o caut va merge perfect pe gta 4-5, Dead Island 1-2, TDU1, 2 si toate jocurile astea noi cu o grafica superba si cam cat ar costa? cu placa video care o am acum toate jocurile cu grafica ff buna merg in reluare

8 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

In functie de placa video actuala, celalalte componente si bugetul pe care iti putem recomanda o placa anume.

| traveler a răspuns:

Simpliste raspunsurile, in primul rand trebuie sa stii daca placa ta de baza suporta placa video ce o doresti tu, apoi mai trebuie sa ai procesor(procesoare) puternice si ram de 4 gb! Ei ai priceput calimera? Apoi placa trebuie sa fie si ea de 2 gb...
Sarbatori fericite!

| miaumarian a răspuns:

Iti recomand Ati sau nVidia...
Ai grija ca memoria placii sa nu fie mai mica de 1giga

| IntrebarileMele111 explică (pentru miaumarian):

Deci pentru imi merge jocurile pe care le-am mentionat vor merge daca placa va avea peste 1 gb? pentru ca placa mea video care o am acum are doar 256 mb

| miaumarian a răspuns (pentru IntrebarileMele111):

Da

| valydinamo a răspuns:

Deci frateee nu ne aparat trebuie cum ziceti voi placa video de 1 gb ca sa mearga jucurile gta 4 - 5 de dead island 1 sau 2 daca ai o placa de 512 pixel shared 3 si direx 11 merge orce joc

| valydinamo a răspuns:

Deci fratica am cumparat de curand o placa video de 512 am dat pe ia 150 RON
si e de 64 biti deci ca sa-ti mearga toate jocurile team trebui o placa video de cel putin 512 pe 256 biti sau o placa video de 1 gb de macar 128 biti un procesor de 3 ghz si cam 4 - 6 gb ram

| MrSoundAlex a răspuns:

Trebuie sa te uiti la mb sau gb.Eu zic sa daca iti permiti sa iti cumperi una de 1 gb este cel mai convenabil.O placa video de 1gb costa in jur de 200 lei depinde de placa de baza daca e agp ddr2 3,4... daca este agp este mai scumpa daca este ddr2 sau mai mult placa video o sa o cumperi cu 150 lei.Bafta si apropo uitete si la ventilator