Trebuie sa te uiti la mb sau gb.Eu zic sa daca iti permiti sa iti cumperi una de 1 gb este cel mai convenabil.O placa video de 1gb costa in jur de 200 lei depinde de placa de baza daca e agp ddr2 3,4... daca este agp este mai scumpa daca este ddr2 sau mai mult placa video o sa o cumperi cu 150 lei.Bafta si apropo uitete si la ventilator
Iti recomand Ati sau nVidia...
Ai grija ca memoria placii sa nu fie mai mica de 1giga
In functie de placa video actuala, celalalte componente si bugetul pe care iti putem recomanda o placa anume.
Deci pentru imi merge jocurile pe care le-am mentionat vor merge daca placa va avea peste 1 gb? pentru ca placa mea video care o am acum are doar 256 mb
Simpliste raspunsurile, in primul rand trebuie sa stii daca placa ta de baza suporta placa video ce o doresti tu, apoi mai trebuie sa ai procesor(procesoare) puternice si ram de 4 gb! Ei ai priceput calimera? Apoi placa trebuie sa fie si ea de 2 gb...
Sarbatori fericite!
Deci frateee nu ne aparat trebuie cum ziceti voi placa video de 1 gb ca sa mearga jucurile gta 4 - 5 de dead island 1 sau 2 daca ai o placa de 512 pixel shared 3 si direx 11 merge orce joc
Deci fratica am cumparat de curand o placa video de 512 am dat pe ia 150 RON
si e de 64 biti deci ca sa-ti mearga toate jocurile team trebui o placa video de cel putin 512 pe 256 biti sau o placa video de 1 gb de macar 128 biti un procesor de 3 ghz si cam 4 - 6 gb ram
Lavinia_Cristina_ întreabă: