Placa video este buna si se potriveste daca slotul PCI-e este varianta 2.0. N-am reusit sa identific varianta pe site-ul ASUS. Daca este v1.0 nu suporta de cat latimi de banda de de 32 si 64. V 2.0 suporta si 128. Deasemenea sursa este rizibila mai ales daca este no name. O asemenea sursa nu da 400 W ci undeva la 280 poate chiar mai putin.
Procesorul consuma 65 W, placa video poate ajunge si la 80-120 W. Mai sunt memoriile, placa de baza, unitatea DVD, etc. Discutau doi pe net si spunea unul: eu o tin cu no name la 400 W. Si altul zice: imi iau atunci una de 450 W. Dupa catva timp adauga: cum era de asteptat a si crapat sursa. Uite aici http://www.emag.ro/......a485982032
Deci e compatibila sau nu
Uita-te pe placa de baza si vezi ce varianta de slot ai (acela lung, negru). Daca este varianta 2.0 merge daca nu, nu. Nu pot sa-ti zic nimic. Ti-am explicat mai sus. Nu vreau sa zic da si pe urma sa ma injuri.
In mod normal este compatibila, dar cer mai sigur este sa cauti modelul placii video, pe site-ul producatorului!