| MuLti a întrebat:

Sal TPU uitati ce am am Processor Intel-dual core 6320 1.86 ghz. 2 Gb Ram si sursa de 400w si slot PCI-E x16 intrebarea este daca imi este compatibila placa video R7 240 GDDR5 atat vreau sami spuneti daca este compatibila

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Placa video este buna si se potriveste daca slotul PCI-e este varianta 2.0. N-am reusit sa identific varianta pe site-ul ASUS. Daca este v1.0 nu suporta de cat latimi de banda de de 32 si 64. V 2.0 suporta si 128. Deasemenea sursa este rizibila mai ales daca este no name. O asemenea sursa nu da 400 W ci undeva la 280 poate chiar mai putin.
Procesorul consuma 65 W, placa video poate ajunge si la 80-120 W. Mai sunt memoriile, placa de baza, unitatea DVD, etc. Discutau doi pe net si spunea unul: eu o tin cu no name la 400 W. Si altul zice: imi iau atunci una de 450 W. Dupa catva timp adauga: cum era de asteptat a si crapat sursa. Uite aici http://www.emag.ro/......a485982032

9 răspunsuri:
| EmanuelEmy7 a răspuns:

In mod normal este compatibila, dar cer mai sigur este sa cauti modelul placii video, pe site-ul producatorului!

| sltlp a răspuns:

Ce placa de baza ai mai precis?

| MuLti explică:

P5GC-MX

| MuLti explică (pentru sltlp):

Placa De Baza P5GC-MX

| MuLti explică (pentru Salontanul):

Deci e compatibila sau nu

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru MuLti):

Uita-te pe placa de baza si vezi ce varianta de slot ai (acela lung, negru). Daca este varianta 2.0 merge daca nu, nu. Nu pot sa-ti zic nimic. Ti-am explicat mai sus. Nu vreau sa zic da si pe urma sa ma injuri.

| sltlp a răspuns (pentru MuLti):

E comaptibila.

| MuLti explică (pentru sltlp):

Am pci-e x16 1.1

| sltlp a răspuns (pentru MuLti):

Nu conteaza. Is compatibile intre ele.