| TobyLikeBoy a întrebat:

Sall all.
1. Daca imi iau o placa video de 2 GB RAM mi-ar merge jocurile mai noi la o grafica buna? De exemplu PES 2014 sau 2013 sau FIFA.
2. Daca am un procesor de 3.00 GHz mai este nevoie sa-l schimb sau este destul de bun?

Problema este ca am 1 GB RAM si un prieten mi-a spus ca 3.00 GHz este foarte bun.

11 răspunsuri:
| Hatze9000 a răspuns:

Trebuie sa indeplineasca placa de baza si sursa cateva conditii, nu orice placa video se va potrivi, inainte sa cumperi o placa video spune-le si ce ai tu pc carcasa, ca sa nu omori sursa cu acea placa video

| CoL00SaL a răspuns:

Si de 1GB este o placa video mai buna...

| TobyLikeBoy explică (pentru CoL00SaL):

Nu imi merg toate jocurile. De exemplu chiar si FIFA 2011 imi merge cu lag.

Răspuns utilizator avertizat
| Alinvip a răspuns:

1. Daca ai o placa video de 2GB RAM trebuie sa te uiti la frecventa (este foarte importanta!) nu mai zic ca trebuie sa ai grija daca este compatibila cu placa de de baza (slotul)
2. Ce fel de procesor ai? dual-qore, trilple-qore sau octo-qore
3. Jocurile noi folosesc destul de mult RAM. Degaba ai o placa video buna si un procesor daca nu ai memorie RAM. Procesorul nu o sa functioneze la capacitate maxima.
P.S cand iti iei niste RAM ai grija sa aiba o frecventa superioara si sa fie un dual-chanel.
Inca un lucru care te-ar ajuta este un program online ce iti foloseste Java (trebuie sa ai ultima versiune de Java), o sa revin si o sa iti dau site-ul, ACUM IL CAUL! big grin

| TobyLikeBoy explică (pentru TGeorge23):

Pentium(R) 4 CPU 3GHz

| ÎngerCretin a răspuns:

Pes 2014 merge si pe 1 gb ram... dar nfs the run, nfs most wanted, bf (battlefield) nu iti merg. minim 4 gb ram. procesorul rezista. poti sa-i iei un gtx 650. merge foarte bine.

| DeyCj a răspuns:

Și ram-ul este necesar la gaming dar baza este plaga video.Procesorul e ok daca si numai dacă e dual core, dacă nu nu are sens investiția.
Poți avea procesor și de 4 gz și 40 de Gb ram, dacă ai o placă grafică ce nu e optimizată pentru jocuri, că tot la fel de rău vor rula jocurile.
Deci ai nevoie de o placă grafică ceva de genul:
http://www.vexio.ro/......dmi_P48745
Succes

| Hip_Joe_1983 a răspuns:

Toby download-eaza programul asta http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=6980&t=3&i=1 si trimiti msj cu tot ce scrie acolo