La c eil folosesti, vreis a faci update pentu o tableta, ceva, sau vreis a pui pe un pc, ca sa probezi aplcaitii, a sta nu inteleg. Eu cred ca tu nu intelegi, nu stii ce vrei.
Pai asa trebuia sa spui. Acum sa iti explic, aici nu e ca si windows-ul pe pc, sa descarci si pui, ai 2 variante, fie oficiale, fie neoficiale. Despre ce tableta este vorba, ca iti pot spune daca poti sau nu sa faci acest update pe care il doresti
Dar nu poti pune 3. x, ma rog, parca vad un brick, dar pana la urma faci ce vrei, e tableta ta
Nu, da-i funda cluilalt uilizator, poate el "te ajuta" sa te apropii de visul tau(brick). Nu ai cums a pui Honey deoarece: nu este dezvoltat de prodcuator, develoepri nu sunt, si este mai lent decat ics, asa ca din nefericire nu ai ce s afaci.
O las balta, nu intelegi, ti-am explciat in 100 feluri ca nu-s e poate, dar cand reusesti sa ma anunti si pe mine. Stii cand o sa reusesti, c and o sa fi programatoor si o sa cunosti la perfectie java si c, precum si linux, ca sa rrezolvi probleme din portaare, sa ma anunti si pe mine daca reusesti, dar nu o sa fie prea curand, am eu senzatia asta
Ok, cum zici tu, si nu sunt copil, dar te rog sa ma anunti can reusesti, daca vrei, ceahr sunt curios
StefaniaM întreabă: