| mariangmm a întrebat:

Sall mi-am luat un laptop si nu m-am uitat sa vad ca sistem de operare e linux si credeti-ma ca nu stiu cum sa fac macar sa il sterg si nici nu intra total in el sa imi apara sa pot sa ma misc sa sterg win sau sa il bag peste el doar sta ca "mortu" se incarca putin din linux si sta asa ce pot sa fac optiiuni ceva? am bagat win xp win 7 nu mi-l buteaza ce pot sa fac?!

9 răspunsuri:
| ServicePC a răspuns:

Trebuie sa intri in BIOS sa schimbi calea de boot prima optiune sa fie cd/dvd apoi bagi win xp sau win 7

| mariangmm explică:

Am o varianta linux care nu dispune de interfata grafica. ala este "terminalul" un fel de command prompt unde tastezi comenzi specifice linux. Si nu stiu adica este use partition magic stiu gasesc asa ceva? Nu imi merge nici un fel de comanda absolut nimic

| mariangmm explică (pentru ServicePC):

Poi am facut asta dar am o varianta linux care nu dispune de interfata grafica. ala este "terminalul" un fel de command prompt unde tastezi comenzi specifice linux. Si ce am mai citit am vzt ca spune ceva despre partition magic

| mariangmm explică (pentru mariangmm):

Am schimbat si alea si tot cd/dvd e primul dar tot nu buteaza nimic nu vrea sa faca nimic

| mariangmm explică (pentru ServicePC):

am o varianta linux care nu dispune de interfata grafica. ala este "terminalul" un fel de command prompt unde tastezi comenzi specifice linux.Plus de chestia asta eu nu pot sa fac nimic el e un LINPUS (3.1.5) nu stiu ce sa-i fac ideei solutii va rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mariangmm):

Imposibil sa nu booteze daca asa l-ai setat din bios ai salvat modificarile inainte sa iesi din meniu?

| mariangmm explică (pentru anonim_4396):

Da le-am salvat credeti-ma asta este o varianta linux care nu dispune de interfata grafica. ala este "terminalul" un fel de command prompt unde tastezi comenzi specifice linux. Este un LINPUS el

| ServicePC a răspuns:

I-al in brate si du-l la un centru specializat, se pricep mai bine baietii de acolo sa rezolve problema

| laptopnews a răspuns:

Mergi la un service autorizat pentru a rezolva problema! Succes!