De ce vorbesti daca nu ai? Nu stii 2 lucruri despre iphone-uri si te bagi la o intrebare despre care nu stii nimic. In primul rand poti descarca SUTE DE MII de aplicatii gratis si SUTE DE MII de aplicatii cu bani. Nu a aparut vreun alt model de iphone 4S ci poti sa iti faci jailbreak la telefon si sa iti bagi prin cydia un program denumit installous de unde downloadezi jocurile piratate fara sa le platesti. Depinde ce software ai pe telefon iti pui jailbreak-ul. Exista untethered jailbreak pentru iOS 5.0.1 si chiar si pentru ultimul iOS aparut 5.1.1. Exista si iOS 6 versiunea beta pe care nu exista jailbreak. Nici pe iOS 5.1 nu exista jailbreak. Oricum tot ce tine de foursquare, facebook, mess totul e gratis. Fruit ninja, angry birds toate jocurile iarasi sunt gratis doar ca nu sunt varianta full. Daca doresti versiunea full nu cred ca dai faliment pentru 0.79 centi. Telefonul parerea mea e ideal cel putin pentru mine. Merge impecabil nu are erori nu se blocheaza si din punctul meu de vedere are un design frumos, se simte bine la atingere sticla si metalul si are si dimensiunea potrivita. Nu mi-as lua nici S2 nici S3 in schimbul lui.
. Nu iti poti descarca aplicatii decat cu bani. Exista si un model de IPhone 4S debea scos cu nu stiu ce fel de sistem care iti permite sa iti descarci jocuri si melodii fara a plati nimic!
Cip dual-core A5.
Cel mai puternic procesor iPhone văzut vreodată.
Cele două nuclee din cipul A5 îţi oferă de până la de două ori mai multă putere şi grafică de până la de şapte ori mai rapidă.1 Şi vei simţi efectele. Rapid. iPhone 4S are viteză ridicată de reacţie, ceea ce face diferenţa atunci când lansezi aplicaţii, navighezi pe internet sau te joci. Indiferent ce faci, nu te opri. Fiindcă cipul A5 este atât de eficient energetic, iPhone 4S are o durată de viaţă a bateriei uimitoare.
O cameră cum n-ai mai văzut pe un mobil.
Vizualizează galeria
Camera iSight e posibil cea mai bună cameră care a existat vreodată pe un telefon. Iar cu sistemul optic complet nou, s-ar putea să fie singura cameră foto de care ai nevoie. Fiindcă în spatele fiecărui cadru, ai o rezoluţie de 8 megapixeli şi o lentilă concepută special cu o deschidere mai mare, de f2, 4. Plus un senzor posterior de iluminare îmbunătăţit, balanţă de alb automată excelentă, claritate a culorii avansată, detectare a feţei şi reducere a neclarităţii datorată mişcării. Toate acestea înseamnă că indiferent de cât de multe persoane, lumină sau acţiune vrei să fotografiezi, totul arată aşa cum ar trebui.
nregistrare video. Într-un uimitor HD de 1080p.
Vezi cum funcţionează
Înregistrează videoclipuri uimitoare HD de 1080p oriunde mergi. Cu un sistem optic complet nou, lumina este întotdeauna perfectă, culoarea este întotdeauna intensă şi totul va arăta chiar mai bine decât îţi aminteşti. Stabilizarea video echilibrează cadrele care tremură. În plus, poţi să editezi videoclipurile pe iPhone şi să-ţi împărtăşeşti viaţa agitată imediat ce înregistrezi.
iOS 5. Cel mai avansat sistem de operare mobil din lume.
Şi cel mai uşor de utilizat.
Fiecare progres al iOS aduce modalităţi şi mai uşoare de a face totul. De aceea, iOS este cu ani înaintea a orice altceva. iOS 5 avansează şi mai mult, aducând peste 200 de noi caracteristici pentru iPhone 4S. Iată doar câteva dintre preferatele noastre.
Centru de notificare
Un singur loc pentru a vedea ce e nou. Vezi ultimele tale SMS-uri, e-mailuri, mementouri, cereri de prietenie şi mai mult.
iMessage
Trimite mesaje altor utilizatori iOS 5. Este nelimitat. Gratuit prin Wi-Fi.2 Şi poţi începe o conversaţie pe un dispozitiv şi să o continui pe altul.
Integrare Twitter
Autentifică-te o dată prin Setări şi începe să transmiţi direct din Safari, Fotografii, Camera, YouTube şi Hărţi.
mbunătăţiri cameră
Acum poţi accesa aplicaţiile pentru cameră direct din Blocare ecran. Pur şi simplu apasă pe butonul de volum, prinde în cadru şi fotografiază.
Fotografii
Trunchiază, roteşte şi elimină efectul de ochi roşii din pozele tale. Direct pe iPhone-ul tău
Mementouri
Creează o listă de lucruri de făcut, pe care o poţi bifa pe măsură ce le îndeplineşti. Poţi chiar să adaugi termene limită şi locaţii.
FUNDA
Deaia ti-a bagat mamica internet sa cauti pe el de aia exista site-ul Google care il stie toata lumea sa ne informeze du-te si sa un search pe Google si te lamuresti singur sper ca te-am ajutat daca nu asta e.
Un telefon Samsung, HTC si altele cu so de android sunt de UN MILIARD mai bune decat iphon-urile! HTC ONE X e mult mai bun decat iphone 4s.E o diferenta foarte mare intre procesor, grafica si ram! HTC ONE X este cel mai bun telefon la ora actuala! Mai bine dai 170 de euro pe HTC-ul aceta decat 200 de euro pentru un amarat de iphone 4s!
Adrianboss2011 na esti nebun eu mi-am facut jailbreak untethered pe 5.1.1 in ziua in care a aparut si am facut la toti cunoscutii mei si cu absinthe 2.0 simplu si cu 2.02. si cu 2.04 daca nu ma insel ti-am zis si intr-un comentariu de unde sa il downloadezi citeste mai bine comentariu si o sa vezi ca nu m-am referit la tine m-am referit la comentariu lu panda sa nu vorbeasca daca nu stie!
Patr1c1a990 întreabă: